el-anoikto-pan

Το ΕΑΠ, σε συνεργασία μετο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, εταίροι του ευρωπαϊκού προγράμματοςErasmus+ SIRIOUS, διοργανώνει εκδήλωση-National Round Tableμετίτλο“Immigrant and Refugee students in Greece: Needs, priorities and next steps”.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 21 Ιουνίου 2018, στον 1ο όροφο του Παραρτήματος του ΕΑΠ στην Αθήνα (οδ. Γραβιάς 4-6).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν καθηγητές του ΕΑΠ και θα διεξαχθούν δύο παράλληλα βιωματικά σεμινάρια, διάρκειας 3 ωρών το καθένα, με αντικείμενο τους πρόσφυγες μαθητές και τον ενεργό πολίτη. Σε κάθε ένα από τα βιωματικά σεμινάρια θα γίνουν δεκτοί έως 35 συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στα βιωματικά σεμινάρια θα γίνει με βάση ειδική δήλωση συμμετοχής. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα βιωματικά σεμινάρια να αποστείλουν τα στοιχεία τους  (ονοματεπώνυμο, e-mail, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην κα Μυρτώ Ντίνα στο e-mail: [email protected]έως τις 15 Ιουνίου, ώστε να ετοιμαστούν οι ομάδες ανά σεμινάριο.

H παρακολούθηση της ημερίδας (συμπεριλαμβανομένων των βιωματικών σεμιναρίων) είναι ανοικτή στο κοινό.Θα δοθεί βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ η συμμετοχή των φοιτητών του ΠΜΣ LanguageEducationforRefugeesandMigrants” (LRM) θα είναι σε προτεραιότητα.

 

Επίσημες γλώσσες της ημερίδας είναι η ελληνική και η αγγλική.

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …