beletsi

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΕΝΩΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ  ( ΑΝ. Ε. Κ. ΠΑ )

«Μένουμε Μπελέτσι»

«Αγαπητοί μας φίλοι,

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου, προσπαθώντας να αποφύγουμε τις εντυπωσιακές αλλά κοινότυπες προεκλογικές αναγγελίες , που ευαγγελίζονται τον ανθρωπισμό, την αξιοκρατία και οραματίζονται, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες σκέψεις μας, σκέψεις που αφουγκραζόμαστε και από εσάς τους συνδημότες μας, τους συγχωριανούς μας.

Σας θέλουμε μαζί μας να εφαρμόσουμε νέες πρακτικές καθημερινού ενδιαφέροντος και προσφοράς στο διπλανό μας, να σχεδιάσουμε διαμορφωτικές  παρεμβάσεις, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα διαβίωσης, να εμπνεύσουμε και να παροτρύνουμε τους συγχωριανούς μας σε εθελοντικές δράσεις, να διεκδικήσουμε και να αξιοποιήσουμε οικονομικούς πόρους σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Να δράσουμε υιοθετώντας δοκιμασμένες καινοτόμες και οικολογικές τακτικές με γνώμονα την αειφορία, τακτικές κοινωνιών που ευημερούν επιτυγχάνοντας εφικτούς στόχους, που συνεχώς αυτοαξιολογούνται, αναπροσαρμόζονται, εξελίσσονται, που είναι αποτελεσματικές.

Εμπιστευθείτε μας. Ας ανοίξουμε ένα δημιουργικό κύκλο  απομακρύνοντας στατικές και βαλτώδεις επιλογές του παρελθόντος, ας το κάνουμε μαζί αυτό το βήμα. Ίσως αυτό το βήμα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας μεγάλης διαδρομής».

Σας  ευχαριστούμε.

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …