Elati arxiki copy

Ένα έργο με πρωτοβουλία  της Δημοτικής Αρχής Πύλης

Κλιμάκιο του Δήμου Πύλης με επικεφαλής τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαράβα επισκέφθηκε την Ελάτη, για να δει  από κοντά το ξεκίνημα των εργασιών (πλακοστρώσεις)  που γίνονται σε πεζόδρομο στο Κέντρο της Ελάτης. Τον δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Σωτήριος Χαντζής Τεχνικών Έργων, κ. Κων/νος Μπαλατσούκας Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειος Χαμψάς, και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Καλαμαράς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βροντερού κ. Κων/νος Πάνος.

Το παραπάνω έργο είναι  στο πρόγραμμα Αισθητικής  και λειτουργικής Αναβάθμισης, του Κεντρικού Οικισμού της Τ.Κ. Ελάτης, το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση» με προϋπολογισμό 200,000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει επίσης εργασίες ανακατασκευής πεζόδρομων και οδοστρωμάτων, και των επί μέρους υποδομών στο κέντρο του Οικισμού της Ελάτης.

Ήδη διαπιστώνεται με το πρώτο ξεκίνημα του έργου η αλλαγή της όψης όσο  αναφορά την αισθητική του Κεντρικού οικισμού της Ελάτης.

Elati 3 copy Elati 1 copy Elati 2 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…