AO pigis

«Ο  Α.Ο. Πηγής σεβόμενος την ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου και τον κόπο των μελών του , που από το υστέρημα τους καταφέρνουν να κρατούν ζωντανή την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού , παραθέτει τα εξής δεδομένα προς αποκατάσταση των ανακριβειών και την αποφυγή τυχόν στρεβλώσεων που απορρέουν από την συγκεκριμένη δημοσίευση:

Από την Αρχή της παρούσης ποδοσφαιρικής σεζόν ο Α.Ο Πηγής κάλυψε εξ’ ολοκλήρου με ιδία έξοδα των μελών του, τις ιατρικές εξετάσεις όλων των ποδοσφαιριστών, τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, την αγορά του αθλητικού υλικού προπόνησης της ομάδας καθώς και ποδοσφαιρικά παπούτσια για 17 παρόντες παίκτες του αγωνιστικού τμήματος.

Το σωματείο μας μεταγενέστερα αιτήθηκε ευγενικά από τον ΟΚΠΑΔ του Δήμου Πύλης (όπως κατά καιρούς και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία του οικείου Δήμου) την οικονομική βοήθεια των 372 ευρώ ως μια μικρή διευκόλυνση για την κάλυψη επιπλέον αθλητικού υλικού.

Με τα χρήματα αυτά το σωματείο μας προέβη στην αγορά αθλητικού υλικού και έξι ζεύγων υποδημάτων στους υπόλοιπους 6 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας μας και μάλιστα ως λάτρεις της νομιμότητας και της διαφάνειας παραδώσαμε στον ΟΚΠΑΔ Πύλης και το σχετικό τιμολόγιο, το οποίο εκδόθηκε από τον προμηθευτή για τα υποδήματα καθώς μόνο αυτά είχαν μείνει προσωρινά ανεξόφλητα από το σύνολο του αθλητικού υλικού που είχαμε παραλάβει με δικά μας έξοδα.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να μην συγχέουμε δήθεν πολιτικά παιχνίδια αυτοδιοικητικού παρασκηνίου με αμιγώς αθλητικά θέματα, δημιουργώντας κατ’αυτόν τον τρόπο εσφαλμένες εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Α.Ο Πηγής.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…