προεδροι 1

Στην Πύλη βρέθηκαν και αντάμωσαν οι δ’υο πρόεδροι και μεταξύ τους συνάδελφοι, ο Μπάμπης Βασταρούχας, πρόεδρος της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρουράς Καταστημάτων Κράτησης (Υ.ΕΦ.Κ.Κ.) των φυλακών Τρικάλων, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την ΤΚ Αγίου Προκοπίου και ο πρόεδρος του ΣΚΑΘ κ. Άκης Διαμαντής, συνάδελφος του Μπάμπη στην ίδια Υπηρεσία.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο the doore στην Πύλη, για ένα καφεδάκι, το οποίο όμως συνοδεύτηκε από μπόλικη πολιτική κουβέντα, καθώς ο Μπάμπης κατεβαίνει φέτος στον τοπικό πολιτικό στίβο στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, με τον έτερο πρόεδρο Άκη Διαμαντή να έχει βάλει ως στόχο την εκλογή του προέδρου και με την δική του χείρα βοηθείας, καθώς δεν είναι λίγες οι «άκρες» που κι αυτός διαθέτει σε ΤΚ του Δ. Πύλης, ώστε οι συνάδελφοι στην Εξωτερική Φρουρά να τον καμαρώσουν και Αντιδήμαρχο!

Και πώς όχι, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον του κ. Βασταρούχα & η αγάπη του για τα κοινά, όντας άριστος γνώστης του τοπικού πολιτικού πεδίου, ενώ παρελθοντικά διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο χωριό του τον Αγ. Προκόπιο και το 2014 κατέβηκε ως υποψήφιος δημ. σύμβουλος στον Δ. Τρικκαίων με τον συνδυασμό του κ. Παπαστεργίου, αποκομίζοντας ένα πάρα πολύ καλό ποσοστό, που τον έφερε πολύ κοντά σε εκλόγιμη θέση!

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…