apollon leontes banner 2023-24

Για τελευταία φορά θα αγωνιστεί φέτος μπροστά στο κοινό του ο Απόλλων Καρδίτσας, ο οποίος την Κυριακή στις 16:00 υποδέχεται τους Λέοντες Τυρνάβου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ της πόλης, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει γερά στο «κόλπο» της ανόδου.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Σπύρου Παππά μοιράζεται την πρώτη θέση με την ΕΑΛ (η ομάδα της Λάρισας υπερτερεί στην ισοβαθμία), μετρώντας ρεκόρ 15 νίκες – 3 ήττες, ενώ ακολουθεί η K.B.A. με μία νίκη λιγότερη. Η «μάχη» στην κορυφή μαίνεται, με την 21η και προτελευταία αγωνιστική να είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς ο Απόλλων θέλει πάση θυσία νίκη ώστε να υπερασπιστεί τη θέση του στη γενική κατάταξη και να κλείσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από σερί τεσσάρων νικών, σε ένα διάστημα όπου επέδειξαν αποφασιστικότητα, χαρακτήρα και αυταπάρνηση. Το ίδιο καλούνται να κάνουν απέναντι σε έναν αντίπαλο που στοχεύει στο υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα και καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν έχει παρουσιάσει μία συγκροτημένη αγωνιστική εικόνα.

Για τον Απόλλωνα, λοιπόν, η νίκη είναι μονόδρομος και σε αυτή την προσπάθεια «σύμμαχος» μπορεί να γίνει το φίλαθλο κοινό της πόλης, προκειμένου η τοπική ομάδα να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Με την είσοδο στο γήπεδο να είναι ελεύθερη, ο Απόλλων χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου για να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φτάσει στο 16ο φετινό του ροζ φύλλο αγώνα.

Το πρόγραμμα της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Απριλίου

17:00, Πελασγιώτιδα Λάρισας – Α.Σ. Βαλίος
17:30, ΕΑΛ – Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Κυριακή 7 Απριλίου

16:00, Απόλλων Καρδίτσας – Λέοντες Τυρνάβου
17:00, Α.Σ. Νίκαιας 2012 – K.B.A.
19:30, Κρόνος Τυρνάβου – Ίκαρος Νεάπολης
Ρεπό: Δαναοί Τρικάλων

Η βαθμολογία:

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-05 205039

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-05 205101

*ΕΑΛ, Απόλλων Καρδίτσας, K.B.A., Πελασγιώτιδα Λάρισας, Ίκαρος Νεάπολης, Κρόνος Τυρνάβου, Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής», Α.Σ. Νίκαιας 2012 και Α.Σ. Βαλίος έχουν εκπληρώσει τα αγωνιστικά του ρεπό και στους δύο γύρους

**Ο Α.Σ. Νίκαιας 2012 έχει ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού λόγω της αποχώρησής του από το περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…