Στιγμιότυπο οθόνης 2023-11-03 210524

 

Συνάντηση  είχε το νέο Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πύλης  στα γραφεία του Συλλόγου του στην Πύλη (στην Νέα Πύλη) την Πέμπτη 2/11, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, και  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπόρων  Θεσσαλίας και Οικονομικό  Επόπτη της Ελληνικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Χρήστο Μπλουγούρα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαριλένα  Γκρέκου αφού καλωσόρισε τον κ. Μπλουγούρα και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του εκ’ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, άνοιξε την συζήτηση για θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής.

Συζητήθηκε επίσης η πρόταση των μελών του Δ.Σ. του  Συλλόγου για την πραγματοποίηση δράσεων ανάδειξης της Τοπικής Αγοράς της περιοχής, εν’ όψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου.

Ο κ. Μπλουγούρας συνεχάρη  το νέο  Δ.Σ. και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση, τόσο του ιδίου, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, αλλά και της Ομοσπονδίας.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την μελλοντική αρμονική συνεργασία για την καλυτέρευση των συνθηκών των εμπόρων της περιοχής, γιατί όλοι μαζί ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα πετύχουμε περισσότερα.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…