Kynigetuikos (1)

«Διάνα» πέτυχαν στο στόχο τους οι κυνηγοί του Δήμου Πύλης στον ετήσιο χορό τους, που διοργάνωσαν χθες Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, στην μοναδική σάλα του Mouzaki Palace, καθώς για πέμπτη συνεχόμενη φορά, στέφθηκε με επιτυχία, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Συλλόγου γεμίζοντας ασφυκτικά την σάλα συνεστιάσεων του Ξενοδοχείου από αρκετά νωρίς.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θανάσης Μανούρας, ο οποίος αρχικά καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαριστώντας τον παράλληλα, που παρά την οικονομική & ψυχολογική φόρτιση των χαλεπών καιρών, τίμησε για άλλη μια φορά με την παρουσία του & αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου, για να κλείσει με μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου & στις δράσεις που θα αναληφθούν στο μέλλον, μία εκ των οποίων είναι η κατασκευή γραφείων στην Πύλη, στα οποία ο Σύλλογος θα στεγαστεί.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης & εξήρε τον ρόλο & το έργο του, ενώ αναφερόμενος γενικά στον έλληνα κυνηγό, χαρακτήρισε αυτόν όχι μόνο προστάτη της φύσης, αλλά & της βιοποικιλότητας, γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμία σοβαρή μεγάλη περιβαλλοντική οργάνωση, που να ενοχοποιεί το κυνήγι & τους κυνηγούς για την βιοποικιλότητα.

Θέση στο Βήμα πήρε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, ο οποίος κι αυτός με την σειρά ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» & Υγεία σε όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο επικεφαλής της Αξ/κής Αντιπολίτευσης Δ. Πύλης, αλλά & του νέου συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» κ. Θεόδωρος Χήρας, συνοδευόμενος με τον συνοδοιπόρο του στο νέο αυτό εγχείρημα κ. Βαλ. Τσιούτσια, η βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην βουλευτής & Νομάρχης Τρικάλων & εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Κ. Ηλ. Βλαχογιάννης, ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης & πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων κ. Γιάννης Κουτσονάσιος, εντεταλμένος Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Ντ. Μπάρδας, η περιφερειακή σύμβουλος κα Δημ. Νάτσινα, η υποψήφια Περ/κή σύμβουλος & Δ/ντρια του Γυμνασίου Μουζακίου κα Παναγιώτα Μανταλια, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, κ. Γεωρ. Καραχάλιος, Αντιδήμαρχοι, δημ. σύμβουλοι & υποψήφιοι δημ. Σύμβουλοι στον Δ. Πύλης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων & άνθρωποι της μεγάλης κυνηγετικής οικογένειας.

Kynigetuikos (76)

Kynigetuikos (17)

Kynigetuikos (16)

Kynigetuikos (15)

Kynigetuikos (14)

Kynigetuikos (13)

Kynigetuikos (12)

Kynigetuikos (11)

Kynigetuikos (10)

Kynigetuikos (9)

Kynigetuikos (8)

Kynigetuikos (7)

Kynigetuikos (6)

Kynigetuikos (5)

Kynigetuikos (4)

Kynigetuikos (3)

Kynigetuikos (2)

Kynigetuikos (39)

Kynigetuikos (38)

Kynigetuikos (37)

Kynigetuikos (36)

Kynigetuikos (35)

Kynigetuikos (26)

Kynigetuikos (25)

Kynigetuikos (24)

Kynigetuikos (23)

Kynigetuikos (22)

Kynigetuikos (21)

Kynigetuikos (20)

Kynigetuikos (19)

Kynigetuikos (18)

Kynigetuikos (60)

Kynigetuikos (58)

Kynigetuikos (57)

Kynigetuikos (56)

Kynigetuikos (55)

Kynigetuikos (53)

Kynigetuikos (51)

Kynigetuikos (50)

Kynigetuikos (49)

Kynigetuikos (46)

Kynigetuikos (43)

Kynigetuikos (42)

Kynigetuikos (41)

Kynigetuikos (40)

Kynigetuikos (39)

Kynigetuikos (38)

Kynigetuikos (37)

Kynigetuikos (35)

Kynigetuikos (31)

Kynigetuikos (27)

Kynigetuikos (73)

Kynigetuikos (72)

Kynigetuikos (70)

Kynigetuikos (69)

Kynigetuikos (68)

Kynigetuikos (67)

Kynigetuikos (66)

Kynigetuikos (65)

Kynigetuikos (64)

Kynigetuikos (63)

Kynigetuikos (62)

Kynigetuikos (61)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…