Agelis arxiki

Στα Μεγάλα Καλύβια, που χτυπήθηκαν ανηλεώς από την πρόσφατη κακοκαιρία, βρέθηκε χθες ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Αγγέλης, του συνδυασμού «Ενωμένοι Θεσσαλοί», με επικεφαλής την κα Ελευθερία Τζανακούλη.

Ο κ. Αγγέλης, είχε την ευκαιρία να συνευρεθεί, συζητήσει και ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά την καταστροφή, εκφράζοντας την θλίψη και συνάμα την συμπαράστασή του, απέναντι στα δίκαια και λογικά αιτήματά τους προς την Πολιτεία, ζητώντας την άμεση αποζημίωση των πληγέντων, ενώ τους προέτρεψε να συμβουλευθούν τον προσωπικό τους δικηγόρο για: την κατά περίπτωση επιπλέον της κρατικής αποζημίωσης, αποζημίωση ηθικής βλάβης, για τις υλικές ζημιές και την καθημερινή ταλαιπωρία όλων των πληγέντων κατοίκων στη Θεσσαλία, ενώ αναφέρθηκε και για διαφυγόντα κέρδη, αναφορικά με τις  επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές .

Επιπλέον ο κ. Αγγέλης, επισκέφθηκε και τον χώρο του ακινήτου, δωρεάς κ. Δεληλίγκα στα Τρίκαλα, εκφράζοντας τον προβληματισμό & την έντονη ανησυχία του για την τύχη της δωρεάς που έγινε το 2018 στο Δ. Τρικκαίων, συνολικής έκτασης 11 στρεμμάτων και 600 τ.μ. κτισμάτων, για την κατασκευή ενός κέντρου φιλοξενίας παιδιών ΑμΕΑ, στοχεύοντας την περιφερειακή Αρχή, που δεν προχωράνε 0ι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, εδώ και σχεδόν μια πενταετία.

Agelis Vas (1)

Agelis Vas (2)

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβαςστη συνάντηση με Σταϊκούρα για το «αρδευτικό» στο Ν. Τρικάλων: Σημαντικό έργο, πρέπει να δούμε & το Φράγμα Πύλης

Στη συνάντηση «Σταϊκούρα» στο δημοτικό Κατάστημα του Δ. Τρικκαίων, παραβρέθηκε σήμερα το π…