Agelis 1
Το ψηφοδέλτιο “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ”, με επικεφαλής την Ελευθερία Τζανακούλη, υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στις εκλογές του Οκτωβρίου, πλαισιώνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ο γνωστός δικηγόρος από την Καλαμπάκα κ. Βασίλης Αγγέλης, εισερχόμενος στη μεγάλη μάχη των Περιφερειακών Εκλογών του Οκτωβρίου, αποφασισμένος ως μονάδα & προπαντός ως ομάδα, να πρωταγωνιστήσει στην πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ένας συνδυασμός που αποτελείται συνολικά από 53 υποψηφίους στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς. Είναι άνθρωποι καταξιωμένοι, ο καθένας στον τομέα του, με αναφορά στις τοπικές κοινωνίες και ευρείας αποδοχής. Βασικές επιδιώξεις του συνδυασμού εν τάχει, είναι να δοθεί βαρύτητα στους τομείς της υγείας, της τεχνολογίας, της γεωργοκτηνοτροφίας και του πολιτισμού, με απώτερο στόχο την μετεξέλιξη της Θεσσαλίας σε τόπο προορισμού και σε κόμβο εξαγωγής των εξαίρετων σε ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων που παράγει ο τόπος.
Ας πάμε όμως να κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με τον Βασίλη Αγγέλη, μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό του σημείωμα…
Ο Βασίλης Αγγέλης, σπούδασε Ιστορία  στο Πανεπιστήμιο Βουκουρεστίου , όπου είχε την τύχη ή  την ατυχία , να ζήσει από κοντά  το Κομμουνιστικό σύστημα  με τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά του  και έζησε ως φοιτητής  την Ρουμανική επανάσταση  τον Δεκέμβρη του 1989.
Αποφοίτησε  τον Ιούνιο του 1992 και έλαβε  ενιαίο δίπλωμα πενταετούς φοίτησης επιπέδου MASTER OF ARTS IN HISTORY . Τον Νοέμβριο  του  1993  εγγράφηκε στην Νομική Σχολή  του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .
Ταυτόχρονα  από τον Σεπτέμβριο του1994 έως τέλος του έτους 1995  υπηρέτησε ως έφεδρος Λοχίας  στο όπλο των τεθωρακισμένων  του Ελληνικού Στρατού.  Αμέσως μετά την απόλυσή του,  συνέχισε  τις σπουδές του  στην Νομική Σχολή  και από την οποία αποφοίτησε  τον Δεκέμβριο  του 1998.
Έκανε  την διετή άσκηση ως Δικηγόρος  και  από τέλη Νοεμβρίου  του έτους 2.000 διορίστηκε Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Τρικάλων . Από τον διορισμό του   μέχρι σήμερα  διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Καλαμπάκα, όπου και κατοικεί.
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω.
Αγγέλης 2
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…