ATA (1)

Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός -Συναντήθηκε  με τον Αρχηγό Γ. Φασούλα – Ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου του ΑΤΑ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Φασούλα συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, στο πλαίσιο της διαχρονικής, δημιουργικής συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Πολεμική Αεροπορία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το ΑΤΑ  όπου με χρηματοδότηση προϋπολογισμού ένταξης 1,3 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου του Αρχηγείου στη Λάρισα, για τον εκσυγχρονισμό των συνθηκών λειτουργίας και εργασίας. «Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των στελεχών και του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, που πέρα από τον καίριο επιχειρησιακό ρόλο  τους, έχουν σημαντική κοινωνική λειτουργία και προσφορά σε καταστάσεις κρίσης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης. 

Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας παρέδωσε στον Κώστα Αγοραστό αναμνηστικό δώρο για «την αμέριστη βοήθεια και την άψογη συνεργασία». «Η παρουσία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών, προσδίδει στη Θεσσαλία ειδικό βάρος και  αξία. Στο πρόσωπο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με τα αισθήματα ευγνωμοσύνης των πολιτών της Θεσσαλίας για την προσφορά τους στην πατρίδα, με την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας, της ελευθερίας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν το αγαθό της ασφάλειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που  προσφέρετε σε όλους τους πολίτες της χώρας,  καθημερινά, ισχυρά και αποτελεσματικά, ειδικά σε περιόδους κρίσεων και προκλήσεων σε απόσταση αναπνοής, όπως αυτές  που αντιμετωπίζουμε σήμερα » πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης. 

ATA (4)

ATA (3)

ATA (2)

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …