Kaliora (1)

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Ιπποκράτειο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής/οικογενειακής Ιατρικής, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», στο Βόλο, από 30 Μαρτίου εώς 2 Απριλίου 2023, στο οποίο συμμετείχε ως μέλος οργανωτικής επιτροπής και βασική ομιλήτρια και η Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Αληλλεγγύης κα Χαρά Καλιώρα.

Κοινωνικό γεγονός και μια άρτια οργανωμένη εκπαιδευτική διαδικασία, όπου επιτεύχθει ομαδοποίηση, συνεργασίες σε επιστημονικό επίπεδο, για την συνδιαχείριση ασθενών και την πρόληψη στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, από Ιατρικούς Φορείς, όλων των Ειδικών Επαγγελματιών Υγείας και Ακαδημιών.

Η κα Καλιώρα, με το πέρας του Συνεδρίου δήλωσε…

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» κ. Καρανάσιο Δημήτρη & τον Γ. Γραμματέα κ. Συμεωνίδη Αθανάσιο, για την ευκαιρία που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχω ενεργά, ως μέλος οργανωτικής επιτροπής, με την ομιλία μου στο Στρογγυλό Τραπέζι διεπιστημονικής συνεργασίας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ-ΕΡΕ…:

«H διαχείριση ασθενών με οστεοπόρωση και οστεοαρθρίτιδα στην ΠΦΥ» καθώς και με προεδρείο στο Στρογγυλό Τραπέζι: «Ιατρική του τρόπου Ζωής της ΣΕΦΑΑ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«O Oικογενειακός Ιατρός αποτελεί το σταθερό θεμέλιο σε έναν ασταθή κόσμο»»

Kaliora (2)

Kaliora (3)

Kaliora (4)

Kaliora (5)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…