kanaria

Στην Πύλη ο “6ος διαγωνισμός-έκθεση πτηνών συντροφιάς» του ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), καθώς η δημοτική Αρχή της Πύλης σε αγαστή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Δ. Πύλης, γνωμοδότησαν θετικά στο αίτημα του Συλλόγου.

Η εν λόγω έκθεση,  θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα στην οποία σε πρότερο χρόνο φιλοξενούσε γυμναστήριο στην είσοδο της πόλης και δίπλα από το πρώην πρατήριο καυσίμων «Μπαλλά» κατά το χρονικό διάστημα από 18 – 2ο Νοεμβρίου 2022 & έχει να κάνει με καναρίνια χρώματος & τύπου, και μεταλλάξεις & υβρίδια αυτών, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ θα μαγέψει μικρούς & μεγάλους μυώντας τους στον όμορφο κόσμο της καναρικουλτούρας, καθώς κριτές & εκτροφείς, θα είναι στη διάθεση του καθενός, για να τους λύσουν κάθε απορία τους.

Η διοργάνωση ανάλογου διαγωνισμού-έκθεσης, δεν έχει λάβει χώρα ποτέ άλλοτε στην πόλη της Πύλης & συν τοις άλλοις ήταν ένα αίτημα πολλών συνδημοτών μας, λάτρεων του είδους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν όχι μόνο σε εκθέσεις τοπικού χαρακτήρα, αλλά & σε πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές & σημαντικές διακρίσεις.

Κριτές για φέτος θα είναι οι Έλληνες Διεθνείς: 1)Γεράσιμος Γερολυμάτος στην κατηγορία (D), 2)Κ. Βασιλόπουλος στη κατηγορία(Ε) & Γ. Πανέρας στην κατηγορία(F).

Τετάρτη & Πέμπτη θα γίνουν οι κρίσεις των πουλιών, ενώ η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες…:

Παρασκευή 18/11: 4:μμ – 8:μμ

Σάββατο 19/11: 10:00πμ – 8:00μμ

Κυριακή 20/11: 10:00πμ – 12:00μ, ημέρα κατά την οποία θα λάβουν χώρα και οι απονομές στους νικητές!

Η έκπληξη της ημέρας αυτής επίσης και για όλους όσοι παραβρεθούν, θα είναι η κλήρωση κάποιων πουλιών, που θα προσφέρουν δωρεάν οι συμμετέχοντες εκτροφείς, καθώς και κάποια άλλα δωράκια, προσφορά χορηγών της εκδήλωσης!!!

Να είστε όλοι εκεί!!!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…