Vasilopita (1)

Στην Πύλη, πραγματοποιήθηκε εφέτος η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 12:00, παρουσία & όλων των Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός και στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Κωστίκας, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» τονίζοντας την καλή συνεργασία που έχει ο Σύλλογος με τον Δήμο Πύλης και τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και  Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Μάκης Παπαγεωργίου που εκπροσωπούσε τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τους εργαζόμενους ευχόμενος καλή Χρονιά και αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του Δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Πύλης Γεώργιο Γώγο, προτείνοντας να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.  

Παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δύο ήταν τα φλουριά της Βασιλόπιτας τα οποία αντιστοιχούσαν στο χρηματικό ποσό των 30 ευρώ το καθένα, προσφορά του Συλλόγου, ενώ ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας πρόσφερε σε όλους τους εργαζόμενους δύο ημέρες άδεια, και ο Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Τζαχρήστος πρόσφερε δύο πενταήμερες άδειες.

Τα παραπάνω δώρα τα κέρδισαν οι τυχεροί εργαζόμενοι κατόπιν κληρώσεως.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας πρόσφερε ένα μίνι γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους που περιελάμβανε (σουβλάκι-λουκάνικο-κρασί).

Από τον Δ. Πύλης.

Vasilopita (2)

Vasilopita (3)

Vasilopita (4)

Vasilopita (6)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…