skourletis

Νέα πυρά του Πάνου Σκουρλέτη μετά την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη.

 Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 επανέλαβε ότι ενημερώθηκε από την τηλεόραση ότι ειναι προς διαγραφή για τις εξελίξεις και ζήτησε να παρέμβει ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για «παράκεντρα» που εργάστηκαν υπόγεια για την εκλογή Κασσελάκη.
Παράλληλα έκανε λόγο για «αρρωστημένο αρχηγισμό» του Στέφανου Κασσελάκη και πρόσθεσε:

«Έχουμε εξασφαλίσει μεγάλο ρόλο στις θεατρικές επιθεωρήσεις με αυτά που γίνονται» σχολίασε ο πρώην βουλευτής.

Για τη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου από τη βάση είπε:

«Είναι μεγάλη η ευθύνη του καταστατικού μας. Το “φυτευτός” το χρησιμοποίησε ο ίδιος. Αυτό είπε ο ίδιος. Εκείνος αυτοπροσδιορίστηκε ως φυτευτός» είπε προσθέτοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έκρυψε τις απόψεις του μέχρι να εκλεγεί αλλά και ότι εξακολουθεί να τις κρύβει προς όφελος του κεφαλαίου.

 «Έχουμε βίαιη ιδεολογική μετάλλαξη, σε αυτή την πορεία όσοι είμαστε αντίθετοι, θα βρεθούμε μπροστά» πρόσθεσε. «Ο πρώτος που αμφισβητεί τον χώρο μας είναι ο ίδιος ο Κασσελάκης» είπε ακόμη ενώ ερωτηθείς για τη Θεοδώρα Τζάκρη και τη Δώρα Αυγέρη είπε ότι «είχαν σχέδιο ρήξης».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Φίλη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες» σχολίασε ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό, πρόκειται για παράκεντρα» που όπως πρόσθεσε βρίσκονται «γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα».

 Παράλληλα σχολίασε ότι «είναι κατάντια που ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το κόμμα» ενώ ζήτησε να παρέμβει ο πρώην αρχηγός του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.
Πηγή: topontiki.gr
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…