Arxiki 2

«Φόρεσε» τα γιορτινά του, στην κυριολεξία, τα «Πασχαλινά» του, το Πρατήριο Άρτου & Ζαχαροπλαστικής «Στάχυ» στους Γόμφους!!!, εν όψει των εορτών του Πάσχα, καθ, ότι η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, ήδη άρισε να μετράει αντίστροφα!

Σε αυτό βέβαια μας βοήθησε και η καλλιτέχνης μας, κα Δήμητρα Μαγκούτη, με το έμφυτο ταλέντο & το αδιαμφισβήτητο γούστο της, η οποία έτσι κάθε φορά μας βάζει σε γιορτινούς ρυθμούς, φτιάχνοντάς μας ευχάριστα την διάθεσή μας, παρά τα όσα προβλήματά μας.

Εν αναμονή λοιπόν του Πάσχα και η Δ/νση προετοιμάζεται κατάλληλα, σχεδιάζοντας με τους προμηθεύτές του τα καλύτερα, αναμένοντας μια σειρά προϊόντων, που με γνώμονα την άριστη ποιότητα και μόνο, θα ικανοποιήσουν & τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το «Στάχυ» εκτός από «γιορτινό» έγινε και «καλοκαιρινό!!!», καθώς εδώ και λίγες μέρες , παρέλαβε μια τεράστια ποικιλία σε παγωτίνια & χύμα παγωτό σε βάσκες, σε 10 γεύσεις, τις οποίες μπορείτε να απολεύσετε σε χωνάκι μπισκότο ή κυπελάκι, από την γνωστή εταιρεία «ΤΡΙΚΚΗ», γνωστή για την ποιότητά της στα γαλακτοκομικά προϊόντα, με πρώτη ύλη από ντόπιες κτηνοτροφικές μονάδες του Νομού & της Θεσσαλίας, χρόνια τώρα.

To Stachi (2)

To Stachi (5)

To Stachi (6)

IMG_20230330_130718

IMG_20230330_130648

IMG_20230330_130703

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Απόλαυση η βαρκάδα στον Ληθαίο…

Για βαρκάδα στον Ληθαίο, ξανά, μετά τις πλημμύρες. Η e-trikala ΑΕ ανακατασκεύασε την προβλ…