MITSOTAKIS-TSIPRAS-SOOC-SN-1-1024x683

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά θα σταθεί στο θέμα του απολογισμού του κυβερνητικού έργου, κινούμενος θεσμικά. Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι στην κοινωνία αυτό που έχει αποτύπωμα είναι το κυβερνητικό έργο. Εκεί θεωρεί ότι υπερέχει κατά κράτος από τον Αλέξη Τσίπρα, για αυτό και θα αφιερώσει αρκετό χρόνο από την ομιλία του. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις για τις αγωνίες των πολιτών ισχύει. Οτι το νούμερο ένα θέμα είναι η οικονομία και η αντιμετώπιση της ακρίβειας, και όχι το θέμα των υποκλοπών.

Από την άλλη, βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχθεί εισηγήσεις, εάν προκληθεί, να μπει στο «προεκλογικό κοστούμι» και να ανοίξει το φάκελο με τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να αναδείξει τον υποκριτικό λόγο του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, που άλλα έλεγαν ακόμη και στο θέμα των υποκλοπών σαν κυβέρνηση και άλλα λένε σήμερα ως αντιπολίτευση.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται σε αυτή την περίπτωση να αναφερθεί στην τοποθέτηση Τσίπρα, ότι επί των ημερών του δεν παρακολουθούσε κανέναν, αναδεικνύοντας την υποκρισία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέροντας τις περιπτώσεις Πιτσιόρλα, Κοτζιά, Καμμένου, Σαγιά, καθώς και του ΚΚΕ, αλλά και στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το νόμο για τις ποινές σε περιπτώσεις υποκλοπών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να θυμίσει τι έλεγε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ όταν ανέλαβε και τι έπραξε στη συνέχεια, αναδεικνύοντας τα στοιχεία που δείχνουν τις υπόγειες διαδρομές και τις σκοπιμότητες που εντοπίζονται τον τελευταίο καιρό.

Από η μεριά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένεται να εμφανιστεί διαφορετικός από ό,τι την ημέρα που κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας.

Στο αρχικό σενάριο και την καταγγελία ότι ο πρωθυπουργός είναι επικεφαλής του συστήματος παρακολουθήσεων της ΕΥΠ, και ως εκ τούτου βλάπτει τη δημοκρατία και οφείλει να παραιτηθεί, θα επιμείνει απόψε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει να υποβαθμίσει τα ερωτήματα που έβαλαν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, και όχι μόνο της Ν.Δ., για το πώς ήρθαν στα χέρια του τα στοιχεία περί υποκλοπών, τους χειρισμούς του κ. Ράμμου, τις αποκαλύψεις για την κ. Παπανικολάου και θα κάνει λόγο για προσπάθεια αντιπερισπασμού από την πλευρά της πλειοψηφίας. Αντιπερισπασμό της Ν.Δ. θα χαρακτηρίσει και τα ερωτήματα που προκύπτουν από τις άλλες υποθέσεις με οσμή σκανδάλου που είναι σε εξέλιξη και βαραίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο, όπως οι καταγγελίες για τις βαλίτσες από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, οι εξελίξεις με τον προστατευόμενο μάρτυρα της υπόθεσης Novartis και τη σύλληψή του ως εγκληματία του κοινού Ποινικού Δικαίου κ.λπ.

Επιπλέον, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν πως ούτε η στάση του ΠΣΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., και πολύ περισσότερο η στάση του ΚΚΕ, δεν οδήγησαν σε αυτό που επεδίωκαν, δηλαδή σε ένα αρραγές μέτωπο της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να σηκώσει τους τόνους ούτε προς τη Χαριλάου Τρικούπη ούτε προς τον Περισσό.

Ειδικά για αυτό πρέπει να αναφερθεί ότι ενόχλησαν ιδιαιτέρως την Κουμουνδούρου και οι αποστάσεις που τήρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι εκπρόσωποι του Π{ΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά πολύ περισσότερο οι παρεμβάσεις των στελεχών του ΚΚΕ -και ιδιαιτέρως η παρέμβαση της Αλέκας Παπαρήγα-, η οποία μιλώντας για την υπόθεση της επισύνδεσης του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ το 2016, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην πλευρά της εκτροπής και όχι της δημοκρατίας.

 Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, θα επιχειρήσει να γυρίσει υπέρ του το γεγονός πως με την πρωτοβουλία του συσπείρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. και ενίσχυσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Θα υποστηρίξει πως όσοι καταψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συνένοχοι του κ. Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οπως επιβεβαιώνουν επίσης πηγές της Κουμουνδούρου, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να απειλήσει και ο ίδιος με Εξεταστική για τις υποκλοπές, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση μετά τις εκλογές.

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές, ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, είπε ότι ο κ. Βορίδης έχει δηλώσει πως πρέπει να μπουν θεσμικά εμπόδια ώστε να μην ξαναέρθει προοδευτική διακυβέρνηση. «Αυτό που ετοιμάζετε με τις διάφορες εταιρίες με τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών είναι για την άσκηση επιρροής. Δεν θα συμβεί. Το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο και ο λαός θα εκφραστεί αυθεντικά», είπε, ξεδιπλώνοντας μια τακτική αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος από τον ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει ότι θα υποστεί βαριά εκλογική ήττα, κάτι που πρώτος είχε βάλει στην πολιτική συζήτηση πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

«Ρυπαρά δίκτυα διοχετεύουν υλικό από τις υποκλοπές»

 Τις απορίες του Αλέξη Τσίπρα για το ποια είναι «τα ρυπαρά δίκτυα που εξακολουθούν συστηματικά και προνομιακά να διοχετεύουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις υλικό από τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ» έλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, από το βήμα της Ολομέλειας, λέγοντας ότι είναι «εκείνοι που έχουν αυτό το υλικό στη διάθεσή τους, το κόβουν, το ράβουν και το αναδημοσιεύουν κάθε τρεις και λίγο, καθώς και οι πραματευτάδες που το διακινούν. Αυτά είναι τα ρυπαρά δίκτυα». Μάλιστα, προέτρεψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εάν θέλει και ονόματα, να ξεκινήσει προκειμένου να τα βρει «από τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας. Ρωτήστε αυτούς που τα έχουν, ποιοι τους τα έδωσαν και εκείνους από πού τα πήραν»!

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

«Φτιάχνετε άλλοθι αλά Τραμπ για την ήττα σας»

 Ο υπουργός Εσωτερικών χθες «έκοψε» το άλλοθι της επικείμενης ήττας που επιχείρησε να εξυφάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι «υπάρχει ζήτημα σχετικά με την ακεραιότητα της εκλογικής διαδικασίας, όταν υπάρχει ένα τέτοιο παρακράτος», λέγοντας πως είναι προφανές ότι «ετοιμάζεστε για την ήττα και την απολογία μετά την ήττα. Φτιάχνετε εξιστόρηση. Φτιάχνετε άλλοθι αλά Τραμπ.

Οτι δεν θα είναι ακέραιες οι εκλογές γιατί έγιναν υποκλοπές. Υπονομεύετε έναν  έναν τους θεσμούς», είπε ο κ. Βορίδης, που πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές γιατί δεν έχει προτάσεις πολιτικής και γιατί εκφράζει ιδέες που έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός. Σημείωσε πως «η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς να αμφισβητηθεί ποτέ στη μεταπολιτευτική δημοκρατία! Αν θέτετε τέτοιο ζήτημα, πείτε το τώρα. Εάν υπονομεύετε την εκλογική διαδικασία, είστε άξιοι της μοίρας σας».

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

«Δεν υπήρξε ποτέ “μικρή Μαρία”, ζητήστε συγγνώμη»

 Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης, «έσφαξε με το βαμβάκι» τον ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς του «θεσμική εκτροπή» και «παραγωγή fake news» εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, «θέλοντας να κυλήσει την πολιτική ζωή στη λάσπη».

«Κάρφωσε» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο για το «έργο» της «μικρής Μαρίας στον Εβρο», θυμίζοντας ότι «είχε αποκαλύψει με τον πιο επίσημο τρόπο, από το βήμα της Βουλής, ότι δεν υπήρξε ποτέ “Μαρία”» και ζήτησε «να τελειώσουμε με τη μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ», που δεν δίστασε για μικροκομματικά οφέλη να κάνει σημαία ακόμα και «μια κατασκευασμένη σκευωρία που στρεφόταν ενάντια στη χώρα μας», σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «θα μπορούσαν και περιμένουμε να είχαν ζητήσει μια συγγνώμη, αλλά δεν έχετε καμία συστολή. Θέλετε να κυλήσετε την πολιτική στη λάσπη».

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ

«Δεν κάνετε αντιπολίτευση στη Ν.Δ., αλλά στην Ελλάδα»

 Στη Βουλή, η απήχηση που έχει η ομιλία ενός υπουργού φαίνεται και από τις αντιδράσεις που ακολουθούν. Στην ομιλία του Τάκη Θεοδωρικάκου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την αντίδραση της… «πάπιας». Ακούν, δεν έχουν τι να πουν και κάνουν την… «πάπια»!

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ πως ουσιαστικά δεν αντιπολιτεύεται τη Ν.Δ., αλλά την Ελλάδα, κάνοντας αναφορά σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις: το θέμα της μικρής «Μαρίας» στον Εβρο, για την οποία ακόμα και το «Spiegel» ζήτησε συγγνώμη, όχι όμως και ο κ. Τσίπρας. Την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην εκκαθάριση των πανεπιστημίων από παράνομα στοιχεία και την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει υπέρ του ελληνικού εξοπλιστικού προγράμματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

«Απαντήστε για τις μαύρες σακούλες προς τον ΣΥΡΙΖΑ»

 «Η πρόταση δυσπιστίας επαναλαμβάνεται σαν φάρσα για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως είναι βέβαιο ότι οι Ελληνες πολίτες δεν θα επιτρέψουν ξανά μια τραγωδία για τη χώρα», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, και ρώτησε ευθέως τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να υποβιβάσει το αδίκημα των τηλεφωνικών υποκλοπών από κακούργημα σε πλημμέλημα; Γιατί στην ΕΥΠ οι δύο εισαγγελείς έγιναν ένας με παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;».

Αναρωτήθηκε πώς μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για Κράτος Δικαίου όταν έχει δύο υπουργούς κατηγορούμενους σε Ειδικό Δικαστήριο. Και τους κάλεσε να απαντήσουν σε αυτά που καταγγέλλονται «για τις μαύρες σακούλες που είχαν προορισμό τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ» από το γραφείου του πρώην «κόκκινου εργολάβου», Χρήστου Καλογρίτσα.

ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΖΗΔΑΚΗΣ

«Η Δικαιοσύνη να ερευνήσει την υπόθεση υποκλοπών»

Μπορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις Μητσοτάκη-Χατζηδάκη με αφορμή το θέμα των επισυνδέσεων, αλλά ο υπουργός Εργασίας παρέμεινε στη γραμμή που έχει χαράξει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα. Στην πρώτη του εμφάνιση μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε ότι δεν συνδέει τον πρωθυπουργό με τις παρακολουθήσεις, παρατηρώντας πως «ο πρωθυπουργός αντέδρασε αμέσως κι είχαμε αμέσως απομακρύνσεις, και στη συνέχεια αυτοί φρόντισαν να διαρρεύσουν στοιχεία για να βλάψουν την κυβέρνηση».

Οπως χαρακτηριστικά υποστήριξε: «Παραμένω αυτός που ήμουν, δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η ακεραιότητά μου. Θέλω να μάθω και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Δεν θέλω να συνδέσω τον πρωθυπουργό με αυτό. Θα ήθελα πάρα πολύ η Δικαιοσύνη να το ερευνήσει πολύ γρήγορα. Από αυτή την ιστορία αδικείται ένα πολύ πλούσιο κυβερνητικό έργο», είπε, και στο σχόλιο ότι πρόκειται προφανώς για νόμιμες επισυνδέσεις ανέφερε πως «η Δικαιοσύνη θα κρίνει αν υπήρξε ή όχι κατάχρηση εξουσίας».

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε: «Ολοι γνωρίζουμε πώς λειτουργεί διαχρονικά η ΕΥΠ. Τις ξέρουμε τις παθογένειες. Για μένα είναι προφανές ότι υπήρχαν κάποιοι “Κλουζό” που εξάντλησαν το κατασκοπικό τους ενδιαφέρον σε μένα».

Από τη μεριά του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον κ. Χατζηδάκη αναφέροντας σε ανακοίνωσή του: «Ο στόχος 5046c, κατά κόσμον Κωστής Χατζηδάκης, σε ένα κρεσέντο αναξιοπρέπειας στη Βουλή, υπερασπίστηκε τον ωτακουστή του και αρχηγό του παρακράτους, κ. Μητσοτάκη, που υπέκλεπτε τις συνομιλίες του από την ΕΥΠ». Συνεχίζοντας το κρεσέντο της, η Κουμουνδούρου αναρωτιέται: «Ποιος ξέρει, άραγε, με τι τον κρατάει ή με τι τον εκβιάζει ο κ. Μητσοτάκης για να φθάσει σε αυτό το σημείο;». Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην εισαγγελέα, κ. Βλάχου, η οποία παραμένει στη θέση της μετά από όσα έχουν αποκαλυφθεί.

Tο ΠΑΣΟΚ με τη σειρά του επικρίνει τον Κωστή Χατζηδάκη πως «συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ».

Επιπλέον, θέτει προς τον Κωστή Χατζηδάκη ερωτήματα όπως: «Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί… διά την υπόθεσίν του, όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη; Γιατί ο πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης;».

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. υποστηρίζει ότι «πράγματι, ένοχος ένοχον ου ποιεί» και κατακρίνει και τον ΣΥΡΙΖΑ για αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

«Η λάσπη μπορεί να γυρίσει σε αυτούς που την εκτοξεύουν»

 «Προσοχή, γιατί η λάσπη στον ανεμιστήρα μπορεί να γυρίσει σε αυτούς που την εκτοξεύουν», προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, καταλογίζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ «συνωμοσιολογία που υπονομεύει τους θεσμούς». Στο «ψάρεμα» στα θολά, που επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, για «το εάν θα απαντήσετε στα αμείλικτα ερωτήματα για την ύπαρξη κακόβουλων λογισμικών», ο υπουργός τού είπε πως «δεν μιλώ τυχαία για συνωμοσιολογία, γιατί είναι στα έργα σας με κάθε τρόπο».

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

«Δεν έχετε αλλάξει, δεν μάθατε τίποτα από τα λάθη σας»

 «Επικοινωνιακό τέχνασμα- όνειδος» χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε, «είναι συνώνυμος της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας, της αναποτελεσματικότητας, της ανεπάρκειας. Και δεν έχετε αλλάξει τίποτα από όσα πρεσβεύατε, δεν μάθατε τίποτα από τα λάθη σας. Μόνο τολμάτε να ζητάτε δεύτερη φορά Αριστερά. Δεύτερη φορά στη συμφορά! Θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν τραγικό αυτό».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

«Βιάζεται να χάσει τις εκλογές ο κ. Τσίπρας»

 «Ο κ. Τσίπρας βιάζεται να χάσει τις εκλογές», ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να μην επιδιώκει τη σύγκριση των κυβερνήσεων Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι συντριπτική σε όλους τους τομείς. «Βρείτε», είπε «τη δύναμη να πείτε μια συγγνώμη για όσα λέτε για τους Λιμενικούς, που του αξίζουν έπαινοι για όσα κάνουν στα θαλάσσια σύνορά μας και όχι ψεύτικες συκοφαντίες».

Ειπώθηκαν αυτά….

Χάρης Θεοχάρης: «Η αξιωματική αντιπολίτευση ήρθε “καβάλα στο άλογο”, έτοιμη να ρίξει την κυβέρνηση!».

Γιάννης Μπούγας: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει ενώπιον του ελληνικού λαού πώς και από ποιον γνώριζε από τις 8 Δεκεμβρίου τα ονόματα του υπουργού και του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων».

Χριστόφορος Μπουτσικάκης: «Το “βαθύ ΣΥΡΙΖΑ” έχει πλοκάμια σε Αρχές και υπηρεσίες που θα έπρεπε να διέπονται από την απόλυτη προσήλωσή τους στην υπηρέτηση της αλήθειας».

Γιώργος Κουμουτσάκος: «Χρησιμοποιείτε το ζήτημα ως εργαλείο φθοράς της εθνικής ασφάλειας. Συνειδητά και επικίνδυνα ρίχνετε στην αρένα της κομματικής αντιπαράθεσης, σε αυτή τη συγκυρία, τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ και μέρος της ηγεσίας του στρατεύματος».

Ακούσαμε όμως και αυτά…

Γιάννης Ραγκούσης: «Πολίτης, την ώρα που περίμενε το SMS για το ραντεβού του, προκειμένου να κάνει το εμβόλιο, αντί να πάρει το κανονικό SMS υπενθύμισης, έλαβε μολυσμένο μήνυμα από το Predator».

Νίκος Παππάς: «Υπάρχουν σχέσεις Μητσοτάκη – Καλογρίτσα! Η πολιτική και επιχειρηματική εμπλοκή του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, διά του κ. Θεοδωρικάκου, είναι ευθεία».

Παύλος Πολάκης: «Θα στηθούν δικαστήρια και εκεί θα υπάρξουν αποδείξεις του μαύρου χρήματος. Οσα κάνατε, θα τα πληρώσετε».

Γιώργος Α. Παπανδρέου: «Είναι η ώρα, όλοι οι δημοκράτες πολίτες να συσπειρωθούν γύρω από μια πατριωτική ιδέα. Το 1970, στην εξορία, ο Ανδρέας Παπανδρέου έγραψε το βιβλίο “Η Δημοκρατία στο Απόσπασμα”. Μιλούσε για την τότε δικτατορία. Σήμερα, απειλείται ξανά η δημοκρατία».

Πηγή:eleftherostypos.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…