Pita ydravlikoi (1)

 

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 12..00, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στα Τρίκαλα παρουσία πολλών μελών του Συνδέσμου.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων κ. Νίκος Βαλομάνδρας ο οποίος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους συναδέλφους. 

Χαιρετισμό έκανε και ο κ. Ιωάννης Μπετούνης Επιστημονικός Συνεργάτης του Συνδέσμου Μηχ/γος -Μηχ/κος – Υπ. Διδάκτωρ Παν/μίου Πατρών.

Επίσης χαιρετισμό έκαναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλειος Γιαγιάκος, και το μέλος του Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ε. Τρικάλων κ. Μαρίνα Κοντοτόλη εν δυνάμει υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τρικάλων.

Ακολούθησε ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με του μουσικούς Βασίλη Μητσάκη στο Μπουζούκι , Σωτήρη Ντάκο Κιθάρα Τραγούδι και τον Δημήτρη Παδιό στο τραγούδι.

Α.T.

Pita ydravlikoi (2)

Pita ydravlikoi (3)

Pita ydravlikoi (4)

Pita ydravlikoi (6)

Pita ydravlikoi (7)

Pita ydravlikoi (8)

Pita ydravlikoi (9)

Pita ydravlikoi (10)

Pita ydravlikoi (12)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…