Emporikos (1)

Παρουσία του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα και μελών του, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στις 11:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης, την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, σε μια λιτή, όμορφη εκδήλωση.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος, ο οποίος αφού απέστειλε σε όλους τις ευχές του, είπε μεταξύ άλλων πως η χρονιά που πέρασε, εμπορικά ήταν δύσκολη για όλους, ευελπιστώντας η καινούργια που έρχεται να αποδώσει καρπούς.

Επίσης ο κ. Αδαμόπουλος αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο πάγιο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου, που έχει να κάνει με την δημιουργία νέου κυκλικού κόμβου, ο οποίος θα μπορεί να «βάζει» πιο εύκολα τους επισκέπτες ή περαστικούς στην Αγορά της πόλης.

Για την ισχυροποίηση του αιτήματός του, ο Σύλλογος ετοίμασε φόρμα στην οποία αναφερόταν αυτό τους το αίτημα και θα υπογραφόταν απ’ όλους τους παραβρισκόμενους, με σκοπό να αποσταλεί στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και να εξεταστεί ενδελεχώς!

Με σύνθημα «Αλλάζουμε την Πύλη, Αλλάζουμε τον Δ. Πύλης», ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας, έκανε εισαγωγή στον χαιρετισμό του στον οποίο αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή, εξηγώντας πως το σημαντικό είναι η μελέτη & ένταξη των έργων προγράμματα, ανεξαρτήτως του χρόνου περαίωσης, καθώς αυτός εξαρτάται κι από αστάθμητους παράγοντες, όπως η παρατεταμένη οικονομική κρίση, η πανδημία του κορονοϊού & τελευταία η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, η οποία άφησε βαθύ το αποτύπωμά της και στον Δήμο μας.

Έργα όπως η ανάπλαση εκ βάθρων της κεντρικής πλατείας, την επέκταση του Δημαρχείου, τον βιολογικό καθαρισμό, την ανάπλαση της παρόχθιας περιοχής του Πορταϊκού, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το κλειστό γυμναστήριο, το Δημοτικό στάδιο και μια σειρά άλλων έργων που υπάρχουν στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, η Πύλης θα αλλάξει σημαντικά την εικόνα της.

Και ένα τελευταίο, η δημοτική Αρχή αυτό το διάστημα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δ. Τρικκαίων, ώστε κάτι ανάλογο με τον ‘Μύλο των Ξωτικών» εκείνο το διάστημα, να γίνει και στον πεζόδρομο της Ερμού!

Με το πέρας αυτών ο πανοσιολογότατος, καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγ. Προκοπίου Αρχιμαντρίτης Διονύσης Κλάδης, συλλειτουργούντος των π. Δημ. Κατσαρού & Ιάκωβου Αστίθα, ευλόγησε την Βασιλόπιτα, η οποία έκρυβε δύο φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν σε μια δωροεπιταγή των 100€, προσφορά του Σούπερ Μάρκετ «ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ» σε μια φιάλη ποτού, προσφορά του καταστήματος Smart & Small».

Στην σημερινή εκδήλωση, παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάκης Παπαγεωργίου & Γεώργιος Τζιορτζιώτης, ο πρόεδρος της ΤΚ Πύλης κ. Βασ. Κανέλας, ο πρόεδρος του ΟΠΟΠ κ. Αλεξ. Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θαν Μανούρας, οι δημ. σύμβουλοι κ. Ευαγγ. Κουτής, Κ. Τσιαμπαλής, ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος κ. Δημ. Μάντζιος και έτεροι δημ. σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.

Emporikos (22)

Emporikos (20)

Emporikos (19)

Emporikos (18)

Emporikos (17)

Emporikos (16)

Emporikos (15)

Emporikos (14)

Emporikos (13)

Emporikos (12)

Emporikos (11)

Emporikos (10)

Emporikos (9)

Emporikos (8)

Emporikos (7)

Emporikos (6)

Emporikos (5)

Emporikos (4)

Emporikos (3)

Emporikos (2)

DSC04995

DSC04979

DSC04978

DSC05003

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…