PAfilis

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας με τον κ. Βασίλη Παφίλη

Μετά από  συζήτηση που περιστράφηκε στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023 ο κ. Παφίλης έδωσε τα χέρια και έθεσε τις δικές του δυνάμεις στον συνδυασμό με τίτλο «Πρώτα ο Άνθρωπος».

Ο ίδιος δήλωσε ότι:

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητα μου, στο χωριό μου την Πιάλεια, με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «Πρώτα ο Άνθρωπος». Είναι τιμή μου που δίνουμε τα χέρια να αγωνιστούμε μαζί για ένα καλύτερο αυτοδιοικητικά Δήμο, ώστε να προσφέρουμε τα μέγιστα που μπορεί ο καθένας, και ειδικά εγώ προσωπικά θα αγωνιστώ για το χωριό μου Πιάλεια, ώστε να προσφέρω τα μέγιστα με δίκαιο & αποτελεσματικό τρόπο.

Όσον αφορά τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα, γνωριζόμαστε χρόνια. Τον ξέρω καλά, είναι ένας οικογενειάρχης υπόδειγμα, επιτυχημένος και καταξιωμένος επαγγελματικά  και ικανός ως Δήμαρχος, γι’αυτό & πιστεύω ακράδαντα ότι θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι αλληλοσεβασμό σε όλους τους υποψηφίους σε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα . Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα & πιστεύω ότι θα έχουμε ένα δίκαιο νικηφόρο αποτέλεσμα!!!»

Ο Βασίλης Παφίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πιάλεια όπου και διαμένει μόνιμα.
Είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. Παντρεμένος με την κ. Μαρία Ζαρίδα και είναι πατέρας δύο Παιδιών/
Επίσης είναι Γραμματέας στον σύλλογο Πεζοπορίας και Ορειβασίας Πιάλειας «Ο Ασκληπιός».

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, αφού τον καλωσόρισε δήλωσε ότι:
« Χαίρομαι για την απόφαση του Βασίλη να συμπορευτεί μαζί μου γιατί η καθημερινή στάση του στην ζωή αποτελεί  εγγύηση για τον συνδυασμό μου.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!! «
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…