logo 2

Με νέες δυναμικές παρουσίες, όρεξη κα μεράκι για προσφορά ο Σύλλογος Νέων της Πηγής ανέδειξε την περασμένη Κυριακή (29/1) το νέο  του Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2023-2026.

Η εκλογική διαδικασία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, παρουσία Νομικού Εκπροσώπου καθώς πέρα από την απόλυτα θετική έκβαση της διαδικασίας αρχαιρεσιών ο Σύλλογος των Νέων απέκτησα και πολλά νέα εγγεγραμμένα μέλη. 

Μετά την επιτυχημένη Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας του Δεκεμβρίου, το νέο Δ.Σ. ετοιμάζει ήδη τις νέες του δράσεις και δίνει δυναμικό παρόν στα Πολιτιστικά δρόμενα του Δ. Πύλης με κεντρικό θεματικό άξονα την ιστορική-λαογραφική ύπαρξη της Πηγής, την ενότητα και κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου Νέων που αφορά τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης και τα νέα εκλεγμένα μέλη:

Ανακοίνωση- Ανακήρυξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Νέων Πηγής Τρικάλων για την περίοδο 2023-2026

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Συνεδρίασης της 31η Ιανουρίου 2023.

Κατόπιν σύγκλησης σε σώμα μετά από πρόσκληση του Τζιμούρτου Κωνσταντίνου του Γεωργίου, μετά από συζήτηση και από κοινού απόφαση ορίζεται το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων Πηγής Τρικάλων για την περίοδο 2023-2026:

Πρόεδρος: Τζιμούρτος Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος: Ξαγαρά Αναστασία

Γραμματέας: Ιακωβάκη Ευτυχία

Ταμίας: Καραΐσκου Παρασκευή

Μέλος: Τσαντίλας Απόστολος

Αν. Μέλος: Ρήγας Νικόλαος

Αν. Μέλος: Μαυρογιάννη Γλυκερία-Ερη

Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής:

Τσαντίλας Κωνσταντίνος

Ρήγας Κωνσταντίνος

Καρακικές Χρήστος

Σας γνωστοποιούμε ότι το ως άνωθεν Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκε στην εκλογική διαδικασία της 29ης Ιανουαρίου 2023 και θα βρίσκεται σε ισχύει από την 1 Φεβρουαρίου 2023 έως και το τέλος του έτους 2026 όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου.

 

Το Τέως Δ.Σ. της περιόδου 2020-2023 εύχεται από καρδίας στα νέα μέλη καλή και δημιουργική θητεία με υγεία, όρεξη, μεράκι και πληθώρα δράσεων.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σκοτεινές μεθοδεύσεις για πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα! Καταγγελία των Πράσινων -Οικολογία στην επέτειο του Τσερνομπίλ

Στην υλοποίηση του κρυφού σχεδίου της να λειτουργήσει πυρηνικό εργοστάσιο με ελληνική χρημ…