mpagiotis-850x491
Δυναμικά συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα»,  Μιχάλης Μπαγιώτης.
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της πρώτης δεκάδας υποψηφίων στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, σήμερα προχώρησε στην ανακοίνωση δέκα νέων προσώπων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του, στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου.
Η νέα 10αδα υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με τα κοινά, την αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό, άτομα που διακρίνονται για την θέληση και το όραμα να «ξεκλειδώσουν» από κοινού μ’ όλο το συνδυασμό και τον επικεφαλής του, τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η περιοχή και ο Δήμος.
Συγκεκριμένα η νέα ομάδα υποψηφίων είναι:
1. Παναγιώτης Βαβρίτσας, Αστυνομικός.
2. Θεόδωρος Λακιάρας, υπάλληλος ΔΕΥΑΦ, φοιτητής Ιατρικής ΕΚΠΑ.
3. Δήμος Μανιώτης, Αστυνομικός, πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φαρκαδόνας.
4. Γεώργιος Γρηγορίου, Ιδιωτικός Υπάλληλος.
5. Δημήτριος Δήμου, Απόφοιτος Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοικονομικών, Μεταπτυχιακός Φοιτητής του ΠΑ.ΘΕ., Υπεύθυνος Τράπεζας Αίματος Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης.
6.Νικόλαος Ζαφείρης, Ιδιωτικός Υπάλληλος.
7. Βασίλειος Καλύβας, Ιδιωτικός Υπάλληλος.
8. Μπάμπης Καρατζούλης, Αγρότης.
9. Χρήστος Νάνης, Δημόσιος Υπάλληλος.
10.Κωνσταντίνος Στεργιανός, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αντιπρόεδρος τοπικής κοινότητας Κρήνης.
«Ο συνδυασμός Νέο Ξεκίνημα και προσωπικά, ως επικεφαλής της παράταξης, καλωσορίζουμε τη νέα ομάδα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Πρόκειται μια νέα ομάδα ενεργών πολιτών, με πλούσια την διάθεση να αγωνιστούν από κοινού και συλλογικά, βάζοντας το δικό τους θεμέλιο λίθο για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Φαρκαδόνας. Μιας περιοχής με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία δεν έχουν αξιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.
Όλοι μαζί λοιπόν οι υποψήφιοι, αυτοί που ανακοινώθηκαν και εκείνοι που θα συνεχίσουμε να ανακοινώνουμε τις επόμενες ημέρες, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός φιλόξενου Δήμου Φαρκαδόνας, που θα τιμά την κληρονομιά του και ταυτόχρονα θα αγκαλιάζει την ευημερία, την προοπτική, την πρόοδο σε κάθε τομέα.
Όλοι μαζί υποψήφιοι και πολίτες πάμε μπροστά, πάμε μαχητικά για ένα Νέο Ξεκίνημα, ελπίδας και δημιουργίας.», σημειώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβαςστη συνάντηση με Σταϊκούρα για το «αρδευτικό» στο Ν. Τρικάλων: Σημαντικό έργο, πρέπει να δούμε & το Φράγμα Πύλης

Στη συνάντηση «Σταϊκούρα» στο δημοτικό Κατάστημα του Δ. Τρικκαίων, παραβρέθηκε σήμερα το π…