Parti (1)

Στην καλαίσθητη αίθουσα συνεστιάσεων στο «Μουζάκι Palace», ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου Πύλης, διοργάνωσε χθες Κυριακή19/2/2023, φιλοξενώντας μικρούς, αλλά & μεγαλύτερους καρναβαλιστές, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους, σε ένα αμιγώς αποκριάτικο σκηνικό!

Την παράσταση έκλεψε η ανιματέρ-κλόουν «Βάγια», η οποία σε συνεργασία με την συνεργάτιδά της, με πολύ κέφι και υπομονή διασκέδασαν τους μικρούς καρναβαλιστές με διαδραστικά παιχνίδια, αθλοπαιδιές, διαγωνισμούς, face painting και φυσικά πολύ χορό, στοιχεία που αποτέλεσαν & τα βασικά συστατικά του αποκριάτικου αυτού ξεφαντώματος.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν έλειψαν & τα πολλά & ενδιαφέροντα δώρα από τους χορηγούς/καταστηματάρχες του Δ. Πύλης, στους οποίους ο Σύλλογος εκφράζει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ!»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βαλ. Τσιούτσιας & Παν. Τσόλας.

Βέβαια το Καρναβαλικό κέφι δεν σταματάει εδώ, έχει συνέχεια με δύο μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις, με την πρώτη να λαβαίνει χώρα την ερχόμενη Κυριακή της Αποκριάς στην Πύλη στις 5:00μμ, και την 2η στους Γόμφους την Καθαρά Δευτέρα στη 1:00.

Parti (2)

Parti (3)

Parti (4)

Parti (5)

Parti (6)

Parti (7)

Parti (8)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…