2024-04-30 221643

Με την σκωπτική φράση «Μην κάνεις την πάπια!!!», περιέλουσε τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, η δημοτική σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Έφη Μπλατζώνη, κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδριάσεως της «Λογοδοσίας».

Κι αυτό, κατά την συζήτηση του θέματος που αφορούσε στο θέμα σχετικά με το τι «μέλλει γενέσθαι», με το Ξενοδοχείο «Πύλη», στον οικισμό της Πόρτα Παναγιάς.

Η κα Μπλατζώνη καταλόγισε ευθύνες στον Δήμαρχο, κατ’ αρχήν για κρυφές συναντήσεις του με ενδιαφερόμενους επενδυτές, που αυτός, μέχρι σήμερα, δεν αποκάλυψε, κατά δεύτερον για μεθοδευμένες ενέργειες του, οι οποίες ναυάγησαν μια επιτυχημένη συμφωνία και τέλος για εμπορική δραστηριότητα της παραπάνω επιχείρησης, ακόμα και τώρα που είναι ερμητικά κλειστή.

Απέναντι στις αιτιάσεις της κας Μπλατζώνη, ο Δήμαρχος κ. Μαράβας, εξέφρασε την απορία του, καθώς δεν είναι κρυφό πως η δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά, επιθυμεί άμεσα λύση, αφού το κόστος που επιβαρύνονται επενδυτές και Δήμος (κατέχει το  26%), ως ιδιοκτήτες, είναι αρκετά μεγάλο, ενώ όσο η πώλησή του καθυστερεί, τόσο πέφτει η αγοραστική του αξία…

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας: Ο Κουρέτας δεσμεύτηκε για «κλειστό», στην Πύλη. Ξεκαθάρισαν…Αμαξοστάσιο & σκεπαστή αγορά(βίντεο)

«Ο Κουρέτας δεσμεύτηκε για «κλειστό», στην Πύλη…», αυτήν ήταν η απάντηση του Δημάρχο…