pita Pialeia (1)

Την καθιερωμένη του Βασιλόπιτα έκοψε και ο Σύλλογος Γυναικών Πιαλείας «Η Καλλιπάτειρα», χθες βράδυ στις 8:30 σε κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κών/νου Μαράβα και πάρα πολύ κόσμου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε & έκοψε ο εφημέριος της Ενορίας π. Φώτιος Κωτούλας. Η Βασιλόπιτα έκρυβε μέσα της ένα φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι τοίχου και κέρδισε η κα Αλεξάνδρα Παφίλη.

GP giorgis 240x135

Στον σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου κα Φανή Υφαντή, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους, για την παρουσία τους, ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα, που στέκεται πάντα αρωγός στον Σύλλογο, ευχήθηκε σε όλους Υγεία, Χαρά Ευτυχία, ενώ σε όλους τους υποψήφιους πολιτικούς «Καλή Επιτυχία!».

Επιστολή με τις ευχές του, απέστειλε και ο Υπουργός Ενέργειας/Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας.

Τηνεκδήλωση πλαισίωσε ο γνωστός Dj της περιοχής Γιάννης Μπακογιάννης, οποίος με τις επιλογές του, ξεσήκωσε τον κόσμο, ανεβάζοντας το κέφι κατακόρυφα, που κράτησε έως αργά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Κ. Πατσιούρας, οι Αντιδήμαρχοι Χαρά Καλιώρα & Χρ. Ζιάκας, οι πρώην Αντιδήμαρχοι  κ. κ. Άρης Τζάνης & Σωτ. Αγγέλης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θαν. Μανούρας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα κα Κατερίνα Σουλιώτη,  ο βουλευτης της ΝΔ Τρικάλων κ. Θανάσης Λιουτας, ο πρώην βουλευτής & Νομάρχης κ. Ηλ. Βλαχογιάννης και άλλοι δημ. σύμβουλοι του Δ. Πύλης.

*Βίντεο/φωτό: Sa-Kal.

pita Pialeia (19)

pita Pialeia (18)

pita Pialeia (17)

pita Pialeia (16)

pita Pialeia (15)

pita Pialeia (14)

pita Pialeia (13)

pita Pialeia (12)

pita Pialeia (11)

pita Pialeia (10)

pita Pialeia (9)

pita Pialeia (8)

pita Pialeia (7)

pita Pialeia (6)

pita Pialeia (5)

pita Pialeia (4)

pita Pialeia (3)

pita Pialeia (2)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…