Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (1)

Παρά το τσουχτερό κρύο, διεξήχθησαν κανονικά σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στην Πηγή  & στο Αθλητικό Κέντρο <<ΣΚΑΜΝΙΕΣ>> , οι «Περιφερειακοί αγώνες δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος» όλων των κατηγοριών, με αρκετά μεγάλη συμμετοχή Σωματείων & αθλητών, αφήνοντας ικανοποιημένους τους διοργανωτές, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν το φράγμα των 200!!!

Ο Δήμος Πύλης, με πρωτεργάτη τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού/Αθλητισμού κ. Γιώργο Τζιορτζιώτη, για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός & σε αυτή την διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία κ καθιερώθηκε πλέον στο αθλητικό καλεντάρι του Δήμου Πύλης, μαζί με άλλες αξιόλογες διοργανώσεις.

Στους αγώνες μετείχαν αθλητές και αθλήτριες Σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, καθώς και αθλητές και αθλήτριες  Σωματείων  όμορων  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Οι σημερινοί αγώνες ήταν ενταγμένοι στα πλαίσια των αγώνων του οργανογράμματος του ΣΕΓΑΣ, με γενικότερο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των αθλημάτων του στίβου, ενώ αποτέλεσαν & ένα γερό τεστ για τους αθλητές στα πλαίσια της προετοιμασίας του εν όψει του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου», που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου & στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με τον κ. Δημ. Σούλα, καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων & προπονητής του ΓΣ Τρικάλων, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί πρόκριμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο τον ερχόμενο Μάρτη.

Έτσι ο αγώνας αυτός αποκτά & μια άλλη αξία για τους αθλητές, γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν μέρος σε έναν «ιδιότυπο» αγώνα, κάτω από οποιεσδήποτε δύσκολες συνθήκες και συν τοις άλλοις ο χώρος προσφέρεται και ως μια γενική δοκιμή για το Πανελλήνιο.

Τα αγωνίσματα στα οποία πήραν μέρος σήμερα οι αθλητές ήταν ευρείας ηλικίας γκάμας, ξεκινώντας από την Κ12 κατηγορία, στην οποία συμμετέχουν αθλητές από 10-11 χρονών, φτάνοντας έως τους άνδρες, με το αγώνισμα των 8χλμ.

Πρωτιές χτύπησαν οι τρικαλινοί αθλητές με τον Θανάση Μπίρο να τερματίζει πρώτος στα 8χλμ, όπως και η Δήμητρα Ντάσκα στα 2χλμ της κατηγορίας της.

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (20)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (19)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (18)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (17)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (16)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (15)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (14)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (12)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (11)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (10)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (9)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (8)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (7)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (6)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (5)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (4)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (3)

Perifereiakos Anomalos Dromos Trikala (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…