Tournoua (1)

Με επιτυχία στέφθηκε για μία ακόμα χρονιά το Τουρνουά Τάβλι και δηλωτής που οργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού, που έλαβε χώρα στον Άγιο Ιωάννη Ροπωτού στο κανείο του «Μιχάλη Τσόλα» την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 11.00,
Εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Από νωρίς αρκετοί Ροπωτιανοί και όχι μόνο συγκεντφερώθηκαν στον αύλιο χώρο του καταστήματος κάτω από τον δροσιστικό ίσκιο του πλάτανου, δίπλα στην δριστέλα, αλλά και στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού δηλώνοντας με προθυμία με την αθρόα συμμετοχή
τους στα επιτραπέζια παιχνίδια.

Η εκδήλωση άρχισε στι1 11.00 με την κλήρωση των ζευγαριών των συμμετεχόντων στα παραπάνω παιχνίδια από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου και μετά από πολύωρο αγώνα των παικτών, στον τελικό της δηλωτής έφθασαν ο Κων/νος Γίδας και ο Αθανάσιος Ρομπιές με νικητή τον πρώτο Κωνσταντίνο Γίδα, ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο που του απένειμε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Γίδας.

Στην επόμενη αναμέτρηση στο Τάβλι στον τελικό έφθασαν ο Γεώργιος Τσιαμπαλής και ο Κων//νος Κρούπης με νικητή τον Γεώργιο Τσιαμπαλή που κατέκτησε το άλλο κύπελλο το οποίο απένειμε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Βελώνης.

Σημειωτέον ότι στο Τουρνουά του Συλλόγου πήραν μέρος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σταύρος Κατράνας, ο πρώην δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Κρούπης και ο Διευθυντής της Εφ. Διάλογος κ. Δημήτριος Κρούπης.

Παρών ήταν ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος και ο πρώην Πρόεδρος του Ε.Μ. Συλλόγου Ροπωτού κ. Δημήτριος Κωτούλας.

Tournoua (2)

Tournoua (3)

Tournoua (4)

Tournoua (5)

Tournoua (7)

Tournoua (8)

Tournoua (9)

Tournoua (10)

Tournoua (11)

Tournoua (12)

Tournoua (13)

Tournoua (14)

Tournoua (15)

Tournoua (16)

Tournoua (17)

Tournoua (18)

Tournoua (19)

Tournoua (20)

Tournoua (21)

Tournoua (22)

Tournoua (23)

tournoua (1)

tournoua (2)

tournoua (3)

tournoua (4)

tournoua (5)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…