gomfoi-730x410

Ευχάριστα τα νέα για το ΤΟΕΒ Γόμφων…

Πέρυσι τέτοιο καιρό το ΤΟΕΒ Γόμφων με τη βοήθεια της Αντιδημαρχίας επί των αγροτικών θεμάτων του Δήμου Πύλης και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Ζιάκα, τις ενέργειες  των αρμόδιων υπηρεσιών της  ΠΕ Τρικάλων και  του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη, είχε υποβάλει φάκελο έργου με τίτλο «Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος Εκμετάλλευσης του ΤΟΕΒ Γόμφων» με δικαιούχο την Περιφέρεια Θεσσαλίας ύψους 806.000,00€.

Με την αριθμ. 558/23-2-2023 απόφαση του ΥΠΑΑΤ δημοσιεύτηκε ο Προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης της Δράσης 4.3.1 «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του ΠΑΑ 2014-2020 στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το ΤΟΕΒ Γόμφων.

Το έργο προβλέπει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με ωφελούμενο το ΤΟΕΒ Γόμφων, το οποίο θα διατίθεται έναντι αμοιβής στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.  Το έσοδο που θα προκύπτει αναμένεται να οδηγήσει στην συμπίεση του κόστους παραγωγής όλων των καλλιεργητών του αγροκτήματος των Γόμφων και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων τους.

Download the PDF file .

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…