Maria Nikou

Τις τελευταίες μερες , στη συναναστροφή μου με τον κόσμο αντιμετώπισα την παραπάνω ερώτηση . Σας απαντώ λοιπόν ότι ο Μαράβας ως κεφαλή του συνδυασμού ,είναι αυτός που εχει την εμπειρία διοίκησης . Πάντα ανθρώπινος , προσβάσιμος, γνωρίζει να ελίσσεται, πολιτικά και να πετυχαίνει τους στόχους του .

Ο ευρύς κύκλος κύκλος γνωριμιών του Κ. Μαράβα , είναι προάγγελος στην υλοποίηση έργων . Λίγοι είναι αυτοί που εκφράζουν έναν αδικαιολόγητο «Μαραβισμό», που ίσως να οφείλεται σε προσωπικές διάφορες και δεν τους αφήνουν περιθώριο να του αναγνωρίσουν τα προσόντα που διαθέτει ως πολιτικός.

Η επιλογή ανθρώπων που πιστεύετε ότι θέλουν να σας εκπροσωπήσουν πρέπει να γίνεται με γνώση και σοφία . Δυο χρόνια του κορονοϊου δεν άφησαν πολλά περιθώρια σε αυτή την δημοτική Αρχή, να εκτελέσει όσα μεγάλα έργα έργα είχε προγραμματίσει, καθώς όλα γινόταν με έναν υπολογιστή ( τηλεδιάσκεψη ).

Στην ουσία ο «καθαρός» χρόνος που απέμεινε στον Δήμαρχο Μαράβα, για να ασκήσει διοίκηση ήταν 1,5 χρόνος.

Θα ήθελε κάποιος πολίτης σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που ο Δ. Πύλης μπήκε σε ρυθμούς ανάπτυξης με τον εκφραστή αυτής της ανάπτυξης μέσω μιας σειράς έργων, να ρισκάρει να τον εκτροχιάσει επιλέγοντας την απειρία, την ανευθυνότητα και την προχειρότητα της άλλης πλευράς;

Φυσικά και ΟΧΙ!

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ είναι στο κατώφλι του Δημαρχείου. Η παρούσα δημοτική Αρχή με σχεδιασμό, μελέτη και μεγάλη προσπάθεια διεκδικιτηκότητας μιας σειράς έργων στα κέντρα εξουσίας των Αθηνών, έφερε αποτελέσματα και με την υλοποίηση πολλών έργων, αποδεικνύεται περίτρανα, ότι οι πολιτικές υποσχέσεις του Κ. Μαράβα δεν αποτελούν έπεα πτερέοντα, αλλά πραγματικότητα, που την άλλη πλευρά την ενοχλεί, καθώς αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδιά της, που δεν είναι άλλα από να αποτελέσει «Χαλίφη στη θέση του Χαλίφη!!! 

Αραγε θέλεις το ρίσκο ; Θέλεις η Πύλη να γυρίσει πίσω ξανά ;(για πόσο δε γνωρίζει κανείς).

Μόνο «Πορεία προς τα πίσω» θα είναι, απ’ το «Πορεία στο Μέλλον», που ευαγγελίζεται η άλλη πλευρά.

Κώστα Μαράβα… Καλή επιτυχία από καρδιάς!!!

Με εκτίμηση

Μαρία Νίκου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…