IMG_7882

Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας παραβρέθηκε, ως αναπληρωτής Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & αρμόδιος σε θέματα Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά & το έργο τους στον Δήμο, τόσο τους διευθυντές και τους προϊσταμένους, όσο και όλους τους υπαλλήλους, καθώς επίσης & για την μεταξύ τους  άψογη συνεργασία που είχαν και θα έχουν.

«Εύχομαι μεταξύ σας να υπάρχει πάντα σύμπνοια απόψεων, συναδελφική αλληλεγγύη και κατανόηση, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην απώλεια του καλού φίλου συναδέλφου του Γιώργου του Γώγου, να τον θυμόμαστε και εύχομαι του χρόνου όλοι πάλι μαζί εδώ να κόψουμε την βασιλόπιτα και να μην λείπει κανείς γιατί το πιο σημαντικό είναι η υγεία..

Όσον αφορά τον σύλλογο είμασταν, είμαστε και θα είμαστε και στο μέλλον δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε στις δυνατότητες που μπορεί ο Δήμος να ανταπεξέλθει», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…