Sakorafa (1)

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29/10/21  το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του Δ. Πύλης, κοινή συνέντευξη Τύπου,  μεταξύ των  παραγόντων του ΣΕΓΑΣ,  τόσο από την Κεντρική Διοίκηση όσο και Τοπικών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, καθώς και Στελεχών της Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού, παρουσία της νέας Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κας Σοφίας Σακοράφας εν όψει του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει για 8η χρονιά την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Τ.Κ. Πηγής του Δήμου Πύλης.

Πρώτος ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Δημήτριος Χαχάμης, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ανωμάλου Δρόμου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους για την κάλυψη ενός τόσο σημαντικού γεγονότος, συνεχίζοντας με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κ. Μαράβα και τους αρμόδιους Ανιδημάρχους κ.κ. Σωτ. Αγγέλη, Κ. Δούλαλα, Κ. Ζούρτο, οι οποίοι ο καθένας από το πόστο του βοήθησαν για την άψογη ετοιμασία του χώρου, τονίζοντας παράλληλα πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δίνει τεράστιο κύρος, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι της περιοχής, αλλά και στο πολιτιστικό, αποτελώντας τον καλύτερο πρεσβευτή του Νομού, για τις ομορφιές που διαθέτει.

Ακολούθησε η ομιλία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ κας Σοφίας Σακοράφα η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Με την σημερινή της παρουσία η νέα Δ/ση, θέλει να τονίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα δρομικά γεγονότα και ιδιαιτέρως για οργανώσεις αυτού του είδους. Έτσι είναι δεδομένη η απόφασή μας να στηρίξουμε και να προάγουμε αυτούς τους αγώνες με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή εμπλοκή της κοινωνίας στο συγκεκριμένο γεγονός.

Γι’ αυτό επιδιώκουμε πάντα την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της κοινωνίας, ώστε τέτοια γεγονότα να έχουν πολυδιάστατο χαρακτήρα και να μην περιορίζονται μόνο στα αθλητικά».

Στο σημείο αυτό η πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά την δημοτική Αρχή για την συνεργασία της, για ένα επιτυχές αποτέλεσμα, διαβεβαιώνοντας τον Δήμαρχο, ότι θα είναι δίπλα του σε όποιες πρωτοβουλίες θελήσει να αναπτύξει στο μέλλον, μεταφέροντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες όλων των μελών του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, για την υποστήριξη που παρείχε στην διοργάνωση του αγώνα.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Πύλης κ. Σωτήρης Αγγέλης που ανέφερε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι το εγχείρημα πέτυχε. Με τις κινήσεις των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ, αλλά & την φροντίδα των ανθρώπων του Δ. Πύλης. Είμαστε υπερήφανοι που ένα τόσο σημαντικό γεγονός διεξάγεται στον Δ. Πύλης. Είμαι σίγουρος ότι και φέτος όλα θα πάνε καλά, ενώ ο αθλητικός χώρος στις ‘Σκαμνιές» στην Πηγή, με παρεμβάσεις & του ΣΕΓΑΣ, μπορεί να γίνει καλύτερος. Να γίνει σημείο αναφοράς , με την ελπίδα να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε Βαλκανικούς Πανευρωπαϊκούς αγώνες αυτού του είδους».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Παπακώστας, γνωστός αθλητής & πρωταθλητής του ύψους, αλλά και Σύμβουλος Δ/σης του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος ανέφερε: «Είμαστε εδώ να ενώσουμε όχι μόνο διοικητικά μόνο το παρελθόν με το μέλλον, αλλά και αγωνιστικά, περνώντας σε μια άλλη μεταβατική εποχή, μετά & την πανδημία του κορονοϊού. Θα στηρίξουμε την διοργάνωση έχοντας ως αφετηρία την Πύλη, ενώ καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για μεγαλύτερες διοργανώσεις».

Τοποθετήσεις ακολούθησαν και από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κ. Δούλαλα & Κ. Ζούρτο, αλλά & από τον κ. Θαν. Μπουλογεώργο, ενώ με το πέρας αυτών ακολούθησαν ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σακοράφα, τις οποίες με διάθεση κι ευχαρίστηση απάντησε.(Περισσότερα με τις τοποθετήσεις των Αντιδημάρχων & τις απαντήσεις της προέδρου, στο βίντεο που ακολουθεί).

Sakorafa (7)

Sakorafa (6)

Sakorafa (4)

Sakorafa (3)

Sakorafa (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…