Vaptisi (1)

Το δεύτερό τους παιδάκι βάφτισε σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου, το ζεύγος π. Ιάκωβου Αστίθα & Μαρίας Πατούκα, προσθέτοντας & επισήμως άλλο ένα μικρό αγγελούδι στην οικογένεια, διατρανώνοντας εις διπλούν την ευτυχία τους!

Το ιερό μυστήριο της βάπτισης, ετελέσθη στον πλατανοσκέπαστο από τα αιωνόβια πλατάνια αύλειο χώρο, με φόντο την φυσική λιμνούλα στο Εξωκλήσι της Αγ. Παρασκευής στους Γόμφους, υπό του πατέρα της νεοφώτιστης ιερέα π. Ιάκωβου, συνεπικουρούμενου του Αρχιερατικού Επισκόπου Πύλης π. Δημ. Κατσαρού, του π. Απ. Μουτογεώργου & π. Στ. Βελώνη.

Η γλυκύτατη δεσποινιδούλα, πήρε το πρώτο της μπανάκι βουτώντας στα ζεστά νερά της κολυμπήθρας, προσπαθώντας να αλιεύσει το όνομά της, κάτι στο οποίο όμως την βοήθησαν οι περιχαρείς νονές της Μαρία Βελώνη & Ευαγγελία Κόκκα, ανασύροντας & χαρίζοντάς της το δικό της όνομα Ιωάννα!!!, με το οποίο από τούδε & στο εξής θα κάνει γνωστή την παρουσία της σε φίλους, γνωστούς  & συγγενείς.

Η Δ/κή Αρχή του PyliNews.gr, εύχεται στους πανευτυχείς γονείς, για το νέο τους αγγελούδι, να είναι καλότυχο & ό,τι πιο όμορφο να το συνοδεύει σε έναν μακρόσυρτο & ευτυχή βίο!

Και…με έναν γιο!!!

Vaptisi (2)

Vaptisi (3)

Vaptisi (4)

Vaptisi (5)

Vaptisi (6)

Vaptisi (7)

Vaptisi (8)

Vaptisi (9)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…