Maravas Kentriki omilia (1)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας…

Πρωτόγνωρη και απρόσμενη Συγκέντρωση κόσμου, παρά τη βροχή, άνοιξε την κάλπη από χθες, δείχνοντας αίσιο αποτέλεσμα για τον «Άνθρωπο»

Κώστας Μαράβας: «Απόψε η Πύλη μίλησε. Απόψε η Πύλη έχει Δήμαρχο! Αυτή σας η παρουσία απόψε εδώ, κάνει την δπέσμευσή μου απεναντί σας, συμβόλαιο τιμής, για να είμαστε αντάξιοι της εμπικστοσύνης σας!»

Στην Πύλη & στο κατάμεστο αππό κόσμο Πνευματικό Κέντρο, που δεν έπεφετε ούτε καρφίτσα, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Μαράβας, λόγω της βροχής, που δυσκόλεψε την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, δεν στάθηκε όμως ικανή να την ακυρώσει, αλλά και ούτε να μειώσει την δυναμική, τον ενθουσιασμό και τον παλμό του κόσμου, που μη χωρώντας στο εσωτερικό της σάλας, πολιόρκησε τον εξωτερικό χώρο, με την ίδια δυναμική παρουσία.

Αρχικά ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κόσμο για άλλο ένα δυναμικό «παρών», καθώς και την πολιτική και όχι μόνο ηγεσία του τόπου και στη συνέχεια με χειμμαρρώδη και στεντόριο λόγο, αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής, που παρήχθη σε μια θητεία, γεμάτη αντριξοότητες με παγκόσμιο αντίκτυπο, που όμως λόγω μιας οργανωμένης πολιτικής που ακολούθησε η Δημ. Αρχή, δεν κατάφεραν να την εκτροχιάσουν από τους στόχους της, παρά μόνο να την καθυστερήσουν στην υλοποίηση ενός τεράστιου έργου, που παρήχθη σε μια κουτσορεμένη χρονικά πραγματική θητεία διακυβέρνησης, που υπολογίζεται μόνο σε 1.5 χρόνο.

Και η προπάθεια που κατεβλήθη, με ρεαλιστιό πρόγραμμα, με μελετημένο σχέδιο δράσης, με προσεχτικά & συνάμα τολμηρά βήματα, με απίστευτη θέληση και συλλογική δουλειά, δημιούργησε ένα Δήμο ισχυρό, φιλικό, συμμετοχικό και δίπλα στον πολίτη.

Ο Κ. Μαράβας, με στοιχεία, αλλά & με ένα πολύ καλά σχεδιασμένο video spot, που έτρεχε στον προτζέκτορα κατά την ομιλία του, τον επιβεβαίωνε, δίνοντας σάρκα και οστά στα λόγια του, κόντρα στις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης, για την παραγωγή μηδενικού έργου, κατά την θητεία του.

Ο κ. Μαράβας, ανέπτυξε έργα από τους έξι βασικούς πυλώνες στους οπολίους κινήθηκε το αναπτυξιακό έργο της δημ. Αρχής, όπως στην

Υγεία, Κοινωνική πολιτική, Παιδεία, Περιβάλλον, Καθημερινότητα και ό,τι αφορά τη νέα γενιά.

Ο Δήμαρχος ανφέρθηκε στην προμήθεια και εγκατάσταση απινιδωτών σε αθλητικά Σωματεία & κοινοτικά καταστήματα Κοινοτήτων του Δήμου, τα δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης παροχής Α’ βοηθειών, στην λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην εγκατάσταση φυσικού αερίου και δικτύπου Wi-Fi, για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, στην επιτυχημένη προβολή του Δήμου μέσω του Μύλου των Ξωτικών, καθώς & στην συμμετοχή του στην έκθεση Philoxenia, στην δημιουργία του Γεωπάρκου Πύλης-Μετεώρων, στην αποπληρωμή του χρέους και στην αδειοδότηση λειτουργίας του Χιονοδρομικού κέντρου στο Περτούλι, στις νέες σύγχρονες παιδικές χαρές, στις ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό δίκτυο οικισμών, στην αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού με νέους λαμπτήρες τύπου LED κλπ.

Για τα έργα και τις μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρθηκε στην δημιουργία δικτύου αποχέτευσης & βιολογικού καθαρισμού Πύλης, στην μεγάλης σημασίας δημιουργία του παραποτάμιου πάρκου στον Πορταϊκό, στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην Πύλη και την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, αλλά σε ένα ακόμη τεράστιο έργο που αφορά στην κατασκευή και λειτουργία κλειστού Γυμναστηρίου, στον χώρο των Σχολείων της Β/θμιας Εκπ/σης στην Πύλη.

Επίσης στο επίσης μεγάλης σημασίας δημοτικό Στάδιο που ήδη κατασκευάζεται στο Παλαιομονάστηρο, στο πάρκο αθλητικών δραστηριοτήτων στη Φήκη, στην επαναλειτουργία του Σκοπευτηρίου Φήκης, στην κατασκευή δημοτικού Κυνοκομείο κ.’α….

Ο Δήμαρχος έριξε τα πυρά του και στην αντιποολίτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως…»μοναδική παταφωνία μέσα σε έναν χείμμαρρο από έργα, μοναδική παραφωνία αποτελεί η αντιπολίτευση, αφού δεν ψήφισε ούτε ένα έργο, γενόμενη κατώτερη των περιστάσεων. Βρίσκονται σε άλλο κόσμο και το μόνο που τους ενδιαφέρει, δεν είναι το να αλλάξουν τον Δήμο προς όφελος των δημοτών, αλλά τον Δήμαρχο!

Έργο αναπτυξιακά μεγάλο που θα δώσει πραγματική αναπτυξιακή ανάσα στην Πύλη και πολύπλευρο όφελος, όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και σε όλο το Νομό, είν αι η κατασκευή του φράγματος της Πύλης, καλώντας Σκρέκα, Παπαστεργίου & Μιχαλάκη, να συνδράμουν με κάθε τρόπο, για την επίτευξη αυτού του έργου.

Ο κ. Μαράβας δεν παρέλειψε σε καμία στιγμή της ομιλίας του να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Κ. Σκρέκα & τον κ. Μιχαλάκη & την Περιφέρεια, για την καταλυτική συνδρομή και αμέριστη συμπαράστασή τους, στην εξεύρεη λύσεων και χρηματοδότησης των έργων που πραγματοποιούνται & όσα στη συνέχεια πραγματοποιηθούν.

Κλείνοντας και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, παρουσίασε τους 75 υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους και στη συνέχεια τους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Πύλης.

Στην εκδήλωση του κ. Κώστα Μαράβα, παραβρέθηκαν εψές και παρκολούθησαν την κεντρική προεκλογική του ομιλία, ο ΥΠΑΝ κ. Κ. Σκρέκας , ο ΥΠ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημ. Παπαδημητρίου, οι βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων κα Κατ. Παπακώστα & Θαν. Λιούτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης, οι περι. σύμβουλοι κ.κ. Ντ. Μπάρδας & Χρ. Γακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων . Βασ. Γιαγιάκος, ο αναπληρωτής Δ/ντής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας κ. Ηλ. Τσιαούσης, ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης & πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων, κ. Ιωάν. Κουτσονάσιος, ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γιωρ. Βλαχογιάννης, Δ/τής του ΓΝ Τρικάλων κ. Κ. Γρηγορίου, οι υποψήφιες περ. σύμβουλοι κ. Παν Μανταλιά, & Νικολέτα Τζιωρτζιώτη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πύλης κ. Αλέκος Αραπογιάννης, καθώς και ο κ. Κρις Σπύρου πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρος της Βουλής της Πολιτείας του Νιου Χαμπσάιρ & πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας και του Hellenic American University.

Περισσότερα από την εκδήλωση με ολόκληρη την κεντρική ομιλία του Κ. Μαράβα, στο βίντεο που ακολουθεί…

SnapShot(36

SnapShot(35

SnapShot(34

SnapShot(14

SnapShot(3)

SnapShot(2)

Maravas Kentriki omilia (2)

Maravas Kentriki omilia (3)

Maravas Kentriki omilia (4)

Maravas Kentriki omilia (6)

Maravas Kentriki omilia (8)

Maravas Kentriki omilia (9)

ekso mara

Maravas Kentriki omilia (12)

Maravas Kentriki omilia (13)

Maravas Kentriki omilia (14)

Maravas Kentriki omilia (15)

Maravas Kentriki omilia (16)

Maravas Kentriki omilia (17)

Maravas Kentriki omilia (18)

Maravas Kentriki omilia (19)

Maravas Kentriki omilia (20)

Maravas Kentriki omilia (21)

Maravas Kentriki omilia (23)

Maravas Kentriki omilia (22)

Maravas Kentriki omilia (24)

Maravas Kentriki omilia (25)

Maravas Kentriki omilia (26)

Maravas Kentriki omilia (27)

Maravas Kentriki omilia (28)

Maravas Kentriki omilia (29)

Maravas Kentriki omilia (31)

Maravas Kentriki omilia (32)

Maravas Kentriki omilia (33)

Maravas Kentriki omilia (34)

Maravas Kentriki omilia (35)

Maravas Kentriki omilia (36)

Maravas Kentriki omilia (37)

Maravas Kentriki omilia (38)

Maravas Kentriki omilia (39)

Maravas Kentriki omilia (40)

Maravas Kentriki omilia (41)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…