xeimwniatika-vaza

Τα βάζα αποτελούν ένα αγαπημένο διακοσμητικό αντικείμενο που σίγουρα οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο σπίτι μας. Το πως να τα γεμίσεις βέβαια αποτελεί έναν συχνό προβληματισμό. Τώρα λοιπόν που ο χειμώνας πλησιάζει μπορείς να ανανεώσεις τη διακόσμηση και να φτιάξεις υπέροχα χειμωνιάτικα βάζα. Με τον τρόπο αυτό θα ετοιμάσεις σιγά σιγά το σπίτι σου για να υποδεχτεί το χειμώνα!

Μπορεί το χειμώνα να μην έχουμε μεγάλη ποικιλία λουλουδιών για να γεμίσουμε τα βάζα μας, ωστόσο έχουμε άλλες επιλογές, εξίσου όμορφες. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές ιδέες για να διακοσμήσεις πανέμορφα χειμωνιάτικα βάζα!

 6 Τρόποι για να διακοσμήσεις τα βάζα σου το χειμώνα!

Τοποθέτησε κλαδιά με βαμβάκι

βάζο βαμβάκια

Ένας αγαπημένος τρόπος να διακοσμήσεις τα βάζα σου που παραπέμπει σε χειμώνα είναι τα κλαδιά με βαμβάκι. Αν μάλιστα μπορείς να τα πάρεις από κάποιο χωράφι τότε θα σου βγει και τελείως ανέξοδο! Το λευκό χρώμα από το βαμβάκι συνθέτει μια τέλεια εικόνα για το χειμωνιάτικο βάζο σου!

Πες ναι στο αγαπημένο pampas grass

τραπεζάκι βάζο pampas grass χειμωνιάτικα βάζα

Το pampas grass έχει κατακλύσει τα σύγχρονα σπίτια και όχι άδικα. Είναι ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό που δίνει στο βάζο ένα μαγικό στοιχείο. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής, γι’ αυτό και δεν έχεις να ανησυχείς για το πόσο θα σου κρατήσει.

Χρησιμοποίησε αποξηραμένα φύλλα και λουλούδια

βάζο αποξηραμένα φυτά

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …