agor

Την εκπαιδευτικό Γεωργία Καλλιτσουνάκη που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Τρικάλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Γεωργία Καλλιτσουνάκη γεννήθηκε και κατοικεί στα Τρίκαλα. Είναι κόρη του αστυνομικού Ευστάθιου Καλλιτσουνάκη και της Ευγενίας Καλλιτσουνάκη. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Σωτήρη Μπαϊραχτάρη και έχουν  τέσσερα παιδιά. Είναι πτυχιούχος της Αρσακείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών και του Παιδαγωγικού Τμήματος Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σε διατμηματικό πρόγραμμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και έχει ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και την Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Παρακολούθησε πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Οργάνωση  και Διοίκηση στην Εκπαίδευση – Ανάπτυξη Ηγετικών Στελεχών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι εκπαιδευτικός και υπηρετεί ως Διευθύντρια στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Ομιλεί την γαλλική γλώσσα. Είναι πρώην αντιπρόεδρος και νυν μέλος του Π.Υ.ΣΠ.Ε Τρικάλων.

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών νομού Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης». Ήταν αθλήτρια βόλεϊ επί σειρά ετών, από τα πρώτα μέλη του αθλητικού συλλόγου βόλεϊ κοριτσιών του «Ασκληπιού» Τρικάλων και είναι μέλος του Δ.Σ. της ομάδας βόλεϊ «Άμιλλα» Τρικάλων. Συνεργάστηκε με αρκετούς φορείς και συμμετείχε στις δράσεις τους. 

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…