Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-26 175319

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Βουλευτής ΝΔ Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα, ορίστηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος. 

Η Βουλευτής, η οποία κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας της, έχει λάβει επανειλημμένως ψήφο εμπιστοσύνης από τα στελέχη του κόμματος, αλλά και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, με την ανάληψη θέσεων ευθύνης σε ειδικές επιτροπές της Βουλής αλλά και ως εισηγήτρια σε πληθώρα κρίσιμων νομοσχεδίων, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο εντός των κόλπων του κόμματος, αναλαμβάνοντας μία κομβική θέση στην οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. 

Δείτε παρακάτω την σχετική δήλωσή της:

Με ιδιαίτερη τιμή και με αίσθημα ευθύνης για τα νέα καθήκοντα που μου ανατίθενται, αναλαμβάνω από σήμερα την θέση της Γραμματέως Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. 

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που για ακόμα μία φορά δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, καθώς και την Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και εκλεκτή συνάδελφο, Μαρία Συρεγγέλα, οι οποίοι αναγνωρίζουν με την επιλογή τους, την προσπάθεια που ως Βουλευτής του Ν. Τρικάλων, αλλά και ως κομματικό στέλεχος καταβάλλω όλα αυτά τα χρόνια για να συμβάλω με κάθε τρόπο στην ανάδειξη της χώρας μας σε ένα σύγχρονο κι ανεπτυγμένο ευρωπαϊκό κράτος. 

Ο νέος αυτός ρόλος, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για γνώση και προσφορά. Κι αυτό γιατί προϋποθέτει την ενεργό συμμετοχή σε όλο το εύρος των δράσεων του κόμματος, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος. Στόχος είναι να μετουσιώσουμε την επικοινωνία της παράταξης με τα κατά τόπους στελέχη, αλλά και με ολόκληρη την κοινωνία, σε μία πηγή έμπνευσης, όπου η εμπειρία και η καταγραφή όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αναγκών της κάθε περιφέρειας, θα μεταφράζεται άμεσα και αποτελεσματικά σε τεκμηριωμένες προτάσεις με σαφή στοχοθέτηση και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά μας, σχεδιάζοντας με αναπτυξιακό όραμα, αλλά και ρεαλισμό, τις κατευθυντήριες γραμμές της επόμενης τετραετίας, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους φορείς, με πρόθεση να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, να αξιολογήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις, διευρύνοντας τους ορίζοντές μας ακόμα και σε επιτυχημένες διεθνείς πρακτικές, ώστε όλοι μαζί να στοχεύσουμε σε μία εξελιγμένη Ελλάδα αρχών, αξιών, απαλλαγμένης από τους περιορισμούς, που οι αναχρονιστικές πολιτικές και οι παθογένειες δεκαετιών της επέβαλαν. 

Προσδοκώ, λοιπόν, μία παραγωγική συνεργασία με όλα τα στελέχη της παράταξης, σε πνεύμα αλληλοσεβασμού και αλληλεγγύης, ώστε μαζί να διαμορφώσουμε μία νέα δημιουργική σελίδα για το κόμμα που πιστεύουμε και υπηρετούμε με ευσυνειδησία όλα αυτά τα χρόνια. 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…