6856

Άλλη μια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Συλλόγου, δίνοντας ένα ακόμη βροντερό «παρών», περνώντας μία καταπληκτική βραδιά σε γνωστή ταβέρνα του χωριού.

Στην ουσία με την συγκεκριμένη εκδήλωση οι κυρίες, αποχαιρέτησαν τον κακοτράχαλο και μουντό Χειμώνα, με φαγητό, ντόπιο κρασάκι και φυσικά πολύ κέφι και χορό.

Το μενού ήταν ομολογουμένως αρκετά πλούσιο, με πλειάδα επιλογών, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η «γουρουνάδα» και μάλιστα δύο τον αριθμό, αφού δεν έμεινε πέτσα…

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Κατερίνα Σουλιώτη, στον σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε και στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, η γνωστή «Ημέρα Αγάπης», που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την 2η μέρα του Πάσχα, στην πλατεία του χωριού, στην οποία φέτος θα συμμετάσχει και χορευτικό αποτελούμενο από τα μέλη του Συλλόγου.

gynaikes Dusko (20) gynaikes Dusko (19)

gynaikes Dusko (18) gynaikes Dusko (17)

gynaikes Dusko (16) gynaikes Dusko (15)

gynaikes Dusko (14) gynaikes Dusko (13)

gynaikes Dusko (12) gynaikes Dusko (11)

gynaikes Dusko (10) gynaikes Dusko (9)

gynaikes Dusko (8) gynaikes Dusko (7)

gynaikes Dusko (6) gynaikes Dusko (5)

gynaikes Dusko (4)

gynaikes Dusko (3) gynaikes Dusko (2)

gynaikes Dusko (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…