Ypodomes oreina (1)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται σε όλο το Νομό Τρικάλων από την Περιφερειακή Ενότητα, οι εργασίες αποκατάστασης υποδομών που πληγήκαν από την καταστροφική κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου.

Στα ορεινά του Νομού οι ζημιές είναι μεγάλες τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και γενικότερα στις υποδομές, με την Π.Ε. να έχει προχωρήσει σε ένα ευρύ πρόγραμμα παρεμβάσεων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συνεργεία και μηχανήματα επιχειρούν και στην περιοχή της Δέσης, όπου προχωρούν σε αποκατάσταση των προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Τον συντονισμό των εργασιών έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος τονίζει πως «σε όλο το Νομό προχωρούμε σε αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία, με τον ορεινό όγκο να έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα στις υποδομές του και ιδιαίτερα στο οδικό δίκτυο.

Οι εργασίες είναι συνεχείς και στόχος είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό για την εξυπηρέτηση των κατοίκων. Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε γωνιά του Νομού, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί».

Ypodomes oreina (3)

Ypodomes oreina (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…