received_825036009625758
Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά  αποτελέσματα των Περιφερειακών  εκλογών 2023 για τη Θεσσαλία , αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω  όλους  όσοι  με τίμησαν με σταυρό προτίμησης και με ανέδειξαν πρώτο  στο Νομό Τρικάλων.
Οι συγκυρίες  και ο εκλογικός νόμος δεν μου έδωσαν την έδρα στα Τρίκαλα. Έλαβα  το μήνυμα  των 1.131  προσωπικών ψηφοφόρων μου,  αφού δεν  είχα  την στήριξη κανενός κομματικού μηχανισμού.
Επίσης από τους Θεσσαλούς, στάλθηκε μήνυμα για  την  ήττα  της κεντροδεξιάς στην  Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά  και την  δυναμική του φιλελεύθερου κέντρου,  που θα πρέπει   να τα λάβουν  σοβαρά υπόψη τους  κάποιοι του κεντροδεξιού χώρου, που θέλησαν σε τοπικό  επίπεδο  να παραγκωνίσουν τους κεντρώους .

Δεσμεύομαι απέναντι στους ψηφοφόρους μου, αλλά και σε κάθε πολίτη,  ότι θα βρίσκομαι  δίπλα τους. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Αγγέλης

Δικηγόρος –Ιστορικός

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…