34_7
Απίστευτο αυτό που έκανε ο 42χρονος YouTuber, που έβγαζε καθημερινά τρεισήμισι τόνους μπάζα.
Η αλήθεια είναι πως ο καιρός στην Αγγλία είναι σχεδόν πάντα βροχερός. Εκεί που έχει ήλιο, ξαφνικά θα μαυρίσουν τα πάντα, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση και θα ανοίξουν οι ουρανοί.

Ο Colin Furze, φαίνεται πως βαρέθηκε να γίνεται μούσκεμα κάθε τρεις και λίγο και αποφάσισε να σκάψει μια υπόγεια σήραγγα από το σπίτι του μέχρι το υπόστεγο του. Ο 42χρονος YouTuber έσκαβε για δύο χρόνια και έβγαζε καθημερινά τρεισήμισι τόνους χώμα κάτω από τον κήπο του.

Μιλώντας για το έργο του, ο Furze είπε: «Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα στο κανάλι μου (στο YouTube που έχει 11 εκατομμύρια subscribers). Είναι ένα πολύ ωραίο έργο, σε όλους αρέσει η ιδέα να σκάβουμε τούνελ. Κάνω τα έργα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να κάνουν, αλλά δεν έχουν τον χρόνο ή τα χρήματα να πραγματοποιήσουν.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2018, με τον Colin να εργάζεται μόνο όταν οι γείτονές του είχαν βγει έξω, ώστε να μην τους ενοχλεί ο θόρυβος.

Αφού έσκαψε από την κουζίνα του και αφαίρεσε τα μπάζα, στη συνέχεια άρχισε να δουλεύει τη σήραγγα – η οποία έχει πλάτος 1,2 μέτρα και ύψος 2 μέτρα – για να περάσει στο υπόστεγο.

«Έπρεπε να σκάψουμε όλο αυτό το πράγμα με το χέρι καθώς το τούνελ περνά κάτω από τα θεμέλια του υπόστεγου, του γκαράζ και του σπιτιού μου», είπε ο Colin: «Ήταν πολύ σκληρή δουλειά αλλά και ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Είναι πολύ ευρύχωρα στο τούνελ, όποιος το επισκέπτεται θέλει να το δει.

2

Τώρα βέβαια που του άνοιξε η όρεξη δεν θέλει να σταματήσει, καθώς σκέφτεται να επεκτείνει το τούνελ από το μπροστινό μέρος του σπιτιού του στον δρόμο του.

Το τούνελ έχει τη δική του γεννήτρια για ηλεκτρισμό.

Πηγή:gazzetta.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…