AZXDAS

ΠΡΟΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

TΜΗΜΑ Κ Ε Δ 

Κτίριο Γ, Πάρκο Γουδή               

ΤΚ 115 10, Αθήνα

 

                                                       ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα του 2ο Ομίλου όπου συμμετέχει η ομάδα μας Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ.

Ένα πρωτάθλημα ερασιτεχνικό μεν αλλά με επαγγελματικές υποχρεώσεις με μηδενικά έσοδα και πάρα πολλά έξοδα τα οποία βγαίνουν κατά κανόνα από την «τσέπη» των διοικούντων παραγόντων που «ματώνουν» οικονομικά για να διατηρήσουν τις ομάδες τους ζωντανές στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως επίσης και των «λιγοστών»  φιλάθλων που με την παρουσία τους στις εξέδρες συνδράμουν και αυτοί, στερώντας πλέον από προσωπικά τους απαραίτητα αγαθά, με ένα εισιτήριο στα πενιχρά έσοδα της ομάδας.

Αποφασίσαμε φέτος να δώσουμε χώρο σε νέα παιδιά να στελεχώσουν την ομάδα μας προσφέροντας κάτι νέο, κάτι όμορφο στο ποδόσφαιρο και στους φιλάθλους μας. Να χτίσουμε μια ομάδα με ΥΓΕΙΑ, μια ομάδα με ενθουσιασμό, να αναδείξουμε νέους ποδοσφαιριστές για να υπάρχει μέλλον.

Δυστυχώς κάποιοι φαίνεται ότι αυτό δεν το επιθυμούν. Μας αδικούν και μας απογοητεύουν.

Το Σάββατο 14/10/2023 διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟΤ – ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ το οποίο διαμορφώθηκε από λάθος του διαιτητή κ. ΑΓΡΙΜΗ ΧΡΗΣΤΟ ΕΠΣ Μακεδονίας και των βοηθών του κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ και κ. ΜΑΤΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ επίσης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Υπάρχει σχετικό βίντεο που αναδεικνύει την εξοφθαλμού παράβαση του επιθετικού του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ σε βάρος του αμυντικού του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ με αποτέλεσμα την επίτευξη γκολ της ομάδας ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ. Παρά το γεγονός αυτό η ομάδα του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ δεν προέβη σε καμία «διαμαρτυρία».

Την Κυριακή 22/10/2023 διεξήχθη ο αγώνας του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ με την ομάδα του ΑΣΤΗΡ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ Σταυρού Φθιώτιδος ( στο «ακατάλληλο» γήπεδο Σταυρού όχι μόνο του αγωνιστικού χώρου αλλά γενικότερα των υπολοίπων εγκαταστάσεων κάνοντας επικίνδυνη της σωματική ακεραιότητα όλων των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται και θα αγωνιστούν σε τέτοιο γήπεδο, ένα θέμα που θα πρέπει να διερευνηθεί, για να μην ψάχνουμε μετά ευθύνες στο μέλλον).

Για μία ακόμα φορά η ομάδα μας αδικείται κατάφωρα από την διαιτησία του αγώνα, θα σταθούμε στην στάση του διαιτητή κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΕΠΣ Καρδίτσας και του 2ου βοηθού κ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΕΠΣ Θεσσαλίας όπου κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 70’ δεν καταλογίστηκε παράβαση πέναλτι υπέρ της ομάδας μας μετατρέποντας το άουτ (εφόσον δεν δόθηκε η παράβαση πέναλτι), σε κόρνερ.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 85’ ο διαιτητής κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ με τον 1ο βοηθό αυτή την φορά κ. ΣΦΥΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΕΠΣ Θεσσαλίας μετατρέψανε καταφανέστατο φάουλ υπέρ αμυντικού της ομάδας μας (ως αποτέλεσμα την 7’ διακοπή και συνομιλία με τον βοηθό του και υπό την πίεση των γηπεδούχων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων), υποδεικνύοντας τελικά αμυντικό φάουλ και 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη).Για οποιαδήποτε παραπάνω αναφέρεται υπάρχει σχετικό βίντεο που δείχνει ακριβώς τι έχει συμβεί.

Ζητάμε και απαιτούμε το αυτονόητο. Ισονομία στους αγώνες. Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση που τυγχάνει η νεανική μας ομάδα από την διαιτησία στα περισσότερα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια. 

Ευελπιστούμε ότι θα δείτε το πρόβλημα και θα προστατέψετε στο μέλλον μια πεντακάθαρη σε όλα της ομάδα.

Προβαίνουμε σε δημόσια διαμαρτυρία, έχοντας ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους μας, απέναντι στους νέους ποδοσφαιριστές.

Ελπίζουμε ότι όσοι διαιτητές οριστούν στους επόμενους αγώνες, θα πράξουν το καθήκον τους και δεν θα στερήσουν από το ποδόσφαιρο  μια ομάδα με ήθος, μια ομάδα που προσπαθεί να φέρει στο γήπεδο τους νέους, μια ομάδα που θέλει να υπάρχει μέλλον, μια ομάδα που βγάζει ποδοσφαιρική Υγεία.

Τέλος, είμαστε περίεργοι να μάθουμε, τι βαθμολογίες να δίνουν άραγε οι παρατηρητές διαιτησίας στους εκάστοτε διαιτητές των μέχρι τώρα αγώνων της ομάδας μας ?

 

                                                              ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…