Portaikos pita (1)

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε σήμερα το πρωί στις 11:15, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δ. Πύλης «Πορταϊκός», στον αγωνιστικό χώρο του 8Χ8 στον Άγ. Βησσαρίωνα, εγκαταστάσεις οι οποίες αποτελούν & την έδρα της Ακαδημίας, για τις προπονήσεις και αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Βασ. Πανάγος και έκοψαν μαζί οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας κ.κ. Κ. Τσιαμπαλής & Κ. Βαγενάς, καθώς και οι προπονητές αυτής.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κ. Βαγενάς ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ευχαριστώντας τους χορηγούς της σημερινής εκδήλωσης, των οποίων η συμμετοχή & η προσφορές τους υπήρξαν συγκινητικές.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», των παιδιών και των ανθρώπων της Ακαδημίας, είχε αποδέκτη τον μεγάλο χορηγό της Ακαδημίας, τον κ. Κώστα Τσιγκαρίδα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Προμηθέας», με έδρα της τον Δ. Πύλης, ο οποίος δώρισε με πλήρης ποδοσφαιρική ενδυμασία, σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας.

Η πίτα δεν περιείχε κάποιο φλουρί, λόγω του γεγονότος ότι τα δώρα των παιδιών ήταν τόσα πολλά, και θα μοιράζονταν με κλήρωση σε όλα τα παιδάκια.

Στην εκδήλωση, εκτός των γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών, βρέθηκαν ως γονείς αυτή τη φορά και όχι με τον θεσμικό τους ρόλο, ο αναπληρωτής Δ/τής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας κ. Ηλ. Τσιαούσης, καθώς και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης κα Μαριλένα Γκρέκου. 

Portaikos pita (10)

Portaikos pita (2)

Portaikos pita (3)

Portaikos pita (4)

Portaikos pita (5)

Portaikos pita (6)

Portaikos pita (7)

Portaikos pita (8)

Portaikos pita (9)

Portaikos pita (11)

Portaikos pita (12)

Portaikos pita (13)

Portaikos pita (14)

Portaikos pita (15)

Portaikos pita (16)

Portaikos pita (17)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…