PO Palaiomonastirou (1)

Την Πρωτοχρονιάτική του πίτα έκοψε ο Π.Ο. Παλαιομοναστήρου απόψε στις 8:30μμ στην ταβέρνα «Παλιό Βαρέλι» στους Γόμφους, μέσα σε ένα οικογενειακό & ευχάριστο κλίμα.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο ιερέας του χωριού π. Απ. Μουτογεώργος, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Απ. Μπουτζιώλη, του προπονητή κ. Γ. Παπαδόπουλου, του προέδρου της Κοινότητας κ. Θ. Μπουτζιώλη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών & αρμόδιο σε θέματα Παιδείας κ. Μάκη Παπαγεωργίου, σύσσωμων των παιχτών της ομάδας, αλλά & του προέδρου της ΕΠΣΤ κ. Θανάση Μπουτζιώλη, ο οποίος έκοψε και την πίτα.

 

Κατόπιν ακολούθησε γεύμα, που παρέθεσε η Διοίκηση στους παίχτες, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, για την προσφορά τους.

Και για την ιστορία να πούμε πως το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα μπουφάν, προσφορά του Εμπορικού Κέντρου «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ» στην Πύλη, πέτυχε ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Καλέτσης.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος κ. Μάκης Παπαγεωργίου, ο οποίος αφού έδωσε τα εύσημα σε Διοίκηση & προπονητή, για το έργο που επιτελούν με επίκεντρο τη νεολαία του χωριού, ανέφερε πως «Είναι σημαντικό ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να επιζήσει και παρ’ όλες τις αντιξοότητες να ευδοκιμήσει στον τόπο & στη χώρα μας, γιατί αποτελεί το «κύτταρο» ανάπτυξης του αθλητισμού, καθώς η άθληση συντελεί στην ωρίμανση του ανθρώπου και στην ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων των νέων μας, αποτραβώντας τους από άλλες ανούσιες και επικίνδυνες δραστηριότητες.» 

PO Palaiomonastirou (18)

PO Palaiomonastirou (17)

PO Palaiomonastirou (16)

PO Palaiomonastirou (15)

PO Palaiomonastirou (14)

PO Palaiomonastirou (13)

PO Palaiomonastirou (11)

PO Palaiomonastirou (10)

PO Palaiomonastirou (9)

PO Palaiomonastirou (8)

PO Palaiomonastirou (7)

PO Palaiomonastirou (6)

PO Palaiomonastirou (5)

PO Palaiomonastirou (4)

PO Palaiomonastirou (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Τζιουβάρας

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας αδελφό και θείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ ΕΤΩΝ 63 Θανόντα κηδεύουμε το …