ATM
Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης μας κάνει γνωστό, ότι σύμφωνα με επίσημη απάντηση από το αρμόδιο τμήμα της Τράπεζας Πειραιώς αποφασίστηκε εντός του νέου έτους, να αντικατασταθεί το αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών (ΑΤΜ) που υπάρχει στο κέντρο της Πύλης.
Μία απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλές επιστολές που είχε αποστείλει ο Εμπορικός Σύλλογος προς την τράπεζα και αρκετά αιτήματά του μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών.
Πιο συγκεκριμένα, η τράπεζα μετά από αίτημα του Συλλόγου και χάρη της επιμονής των μελών του σε αυτό, αποφάσισε στον προϋπολογισμό του έτους 2022 για τα ΑΤΜ’S, να συμπεριλάβει την αντικατάσταση του μηχανήματος που εξυπηρετεί την Πύλη, την ευρύτερη περιοχή αυτής, καθώς και όλους τους διερχόμενους, με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας.
Μετά την αντικατάσταση πρόκειται να διευκολυνθούν πάρα πολύ οι συναλλαγές όλων μας. Απλοί πολίτες, οι επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και οι πελάτες τους θα εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα.
Ταυτόχρονα οι συζητήσεις για τοποθέτηση ενός ακόμα τελευταίας τεχνολογίας ΑΤΜ (τράπεζας EUROBANK) είναι σε πολύ καλό στάδιο και οσονούπω αναμένονται νεότερα.
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…