avr

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος ενώνει τις δυνάμεις του με τη «Δύναμη Ευθύνης», στηρίζοντας τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για Δήμαρχο. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Σίττα, άνθρωπο που έχει επενδύσει στον τόπο του, στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και εργάζεται ως αγροκτηνοτρόφος.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους, βγαλμένους μέσα από την κοινωνία, με γνώση των προβλημάτων και των αναγκών του ιδιωτικού τομέα. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί, γι’ αυτό κι εγώ τάσσομαι στο πλευρό του, για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια για τον Δήμο μας».
Θεόδωρος Σίττας
Κτηνοτρόφος
Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Θεόδωρος Σίττας είναι 37 ετών και κατάγεται από την Παναγιά της δημοτικής Ενότητας Μαλακασίου του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Ράδου με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ιωάννα.

Ο ίδιος διατηρεί τη δική του κτηνοτροφική μονάδα στην Παναγία με ζώα ελευθέρας βοσκής, την οποία προσπαθεί να εξελίσσει διαρκώς.

Σε επίπεδο σωματίων και συλλόγων είναι Αντιπρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Παναγίας ενώ έχει κατά το παρελθόν διατελέσει και αντιπρόεδρος του χωριού, όσον αφορά την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαμπάκας (ΕΑΣ).

Είναι επίσης εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου της Παναγίας από το 2014 έως και σήμερα έχοντας μάλιστα διατελέσει και αντιπρόεδρος του χωριού του.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…