ΚΟΦΦΑΣ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας!! Στην Τοπική  Κοινότητα Καστανιάς το εγώ γίνεται εμείς!!

Με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης και τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον ορεινό όγκο όλοι μας έχουμε αντιληφθεί ότι πρέπει να τρέξουμε τα ζητήματα του χωριού μας με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο λειτουργίας της κοινότητας που απαιτεί μεθοδικότητα γνώση και κυρίως διεκδίκηση..

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε  και να μου δώσετε την δυνατότητα να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και όλοι μαζί να λειτουργήσουμε ως πηγή έμπνευσης και προτάσεων αλλά και ως μοχλός πίεσης προς την δημοτική αρχή για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας..

Ήρθε η ώρα και είμαι έτοιμος να διαχειριστούμε μαζί την επόμενη μέρα ώστε οι προσδοκίες μας να γίνουν αποτελέσματα και οι ευκαιρίες έργα για τον τόπο μας.!!

Με συνέπεια, προγραμματισμό και μεθοδικότητα αλλά κυρίως με την δική σας στήριξη είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!!

Γνωρίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος των συγκλίσεων, των συναινέσεων και των κοινών στόχων συντάσσομαι και στηρίζω με την υποψηφιότητα μου την προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου και του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης».

Το όραμά του, ο γενικότερος σχεδιασμός του και η τάση για αλλαγή όσον αφορά τα χωριά μας και γενικότερα τον Δήμο Μετεώρων, συνυφαίνονται με τα πιστεύω και τις αρχές μου και αποτέλεσαν τον βασικό παράγοντα που με ώθησε να κατέλθω ως υποψήφιος στο πλευρό του. 

Γεώργιος Κόφφας

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…