selioni

 Ακόμη μία νέα γυναίκα και επιστήμονας, η ιατρός Σελιώνη Κωνσταντίνα εκφράζει τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια της «Δύναμης Ευθύνης». «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει ξεδιπλώσει σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη του τόπου μας και είναι ικανός να μας εμπνεύσει για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε» , δηλώνει η ίδια.  «Συντάσσομαι λοιπόν κι εγώ μαζί του, στην κοινή αυτή προσπάθεια, με σκοπό τη χάραξη μιας νέας πορείας , μιας  καινούριας αρχής για τον τόπο μας….για να καταστήσουμε την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων τα επόμενα χρόνια».

Σελιώνη Κωνσταντίνα

Ιατρός

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η ιατρός Κωνσταντίνα Η. Σελιώνη κατάγεται από την Πολυθέα της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων. Είναι απόφοιτος του τμήματος ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ειδικευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά ‘Άγιος Παντελεήμων’ στην Ειδικότητα της Παιδιατρικής. Έχει εργαστεί ως ιατρός υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου- Περιφερειακό Ιατρείο Επίσκεψης-Αχαράβης στην Κέρκυρα.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως το 2022 προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας- Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ, στην Αθήνα.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Πανελληνίων και Περιφερικών συνεδρίων στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, καθώς και σε εργασίες που άπτονται του αντικειμένου της.

Κατά την διάρκεια της πανδημίας διετέλεσε ιατρός του εμβολιαστικού κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής ‘Αγία Βαρβάρα’, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας covid19.

Συμμετείχε ενεργά ως ιατρός σε πληθώρα αγωνισμάτων (μπάσκετ, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και πάλης) στον Νομό Κέρκυρας από το 2017 έως το 2018 και στον Νομό Αττικής από το 2019 έως το 2022.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το πρόγραμμα Εορτασμού στα Τρίκαλα στις 9/5, των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης,  κατά του Ναζισμού και Φασισμού

  Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα Πανελλαδικ…