ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

Υποψήφια με τη «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο κατέρχεται η Φωτεινή Τσαραπατσάνη. «Η αγάπη μου για τα κοινά και η επιθυμία μου για προσφορά τόσο για το χωριό μου, τη Βασιλική, όσο και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας είναι μεγάλη» λέει «και είμαι έτοιμη να συμβάλω ενεργά στην προώθηση ενός πιο βιώσιμου  και αειφόρου τρόπου ζωής στην πόλη μας, στο πλευρό  του Λευτέρη Αβραμόπουλου σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής μας».

Φωτεινή Τσαραπατσάνη

Λογίστρια

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Φωτεινή Τσαραπατσάνη, με καταγωγή από την Βασιλική Καλαμπάκας, είναι γεννημένη το 1989. Είναι παντρεμένη  με τον  Ιωάννη Ντίνο (ελεύθερο επαγγελματία της πόλης μας)  και μητέρα ενός παιδιού.

Μετά την αποφοίτησή της από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισέρχεται στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Α. Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη την οποία και ολοκληρώνει με επιτυχία αποκτώντας το πτυχίο της Λογιστικής. Ακολούθως ξεκινάει η επαγγελματική της πορεία η οποία επικεντρώνεται στο αντικείμενο των σπουδών της.

Πιο συγκεκριμένα, από το 2011-2022 εργάζεται σταδιακά σε λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις της περιοχής μας, ενώ παράλληλα η αγάπη της για συνεχή επιμόρφωση, εξέλιξη και μάθηση,  την ωθούν να εμπλουτίσει συνεχώς τις γνώσεις της. Έτσι το τελευταίο διάστημα παρακολούθησε με επιτυχία το  πρόγραμμα «Μάρκετιγκ Πολιτιστικού Πολιτισμού» ενώ επιπλέον είναι κάτοχος διπλώματος που αφορά την «Πιστοποίηση κυκλικής οικονομίας» μέσω σεμιναρίων ΔΥΠΑ.

Σε επίπεδο συλλόγων, διετέλεσε μέλος και ταμίας του Συλλόγου Βασιλικής ενώ επιπρόσθετα αποτελεί ενεργό μέλος του  χορευτικού συλλόγου  Βασιλικής  « Η κυρά Βασιλική» καθώς και του χορευτικού συλλόγου «Ασκληπιός» Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το πρόγραμμα Εορτασμού στα Τρίκαλα στις 9/5, των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης,  κατά του Ναζισμού και Φασισμού

  Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα Πανελλαδικ…