DEPA

Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2023 – Η ΔΕΠΑ Υποδομών (Όμιλος Italgas) ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας εταιρικής αναδιοργάνωσης στο πλαίσιο της επιχειρησιακής της λειτουργίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία έλαβε χώρα μέσω συγχώνευσης με απορρόφηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της ΕΔΑ Αττικής, αμφότερες θυγατρικές του ομίλου ΔΕΠΑ Υποδομών, στη ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου Α.Ε.).

Συνεπεία της συγχώνευσης, η ΔΕΔΑ αναλαμβάνει την ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος ΔΕΠΑ Υποδομών. Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα περίπου 7.700 χιλιόμετρα δικτύου και εξυπηρετεί περισσότερους από μισό εκατομμύριο πελάτες.

Σε συνέχεια της συγχώνευσης, η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΔΑ εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο και όρισε τον κ. Alessandro Menna ως Πρόεδρο του νέου ΔΣ. Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε στην Κα. Francesca Zanninotti τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου.

Η Κα. Francesca Zanninotti, μηχανικός διοίκησης, διαθέτει πολυετή πείρα στον τομέα της διανομής φυσικού αερίου. Έχει διατελέσει Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΔΑ και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, καθώς και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AcamGas στη Λιγουρία και της Medea, της θυγατρικής του Ομίλου Italgas που υλοποιεί την ανάπτυξη δικτύων διανομής στη Σαρδηνία.

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

300 ευρώ «μπόνους» σε 3.196 μακροχρόνια ανέργους

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, καταβάλλεται από τη ΔΥΠΑ η εφάπαξ παροχή 300 ευρώ σε επιπλέον…