Nils Timm

(Nils Timm)

Το Μπελ Αιρ μπορεί να είναι γνωστό για τα πολυτελή αρχοντικά του με μεσογειακό στυλ, ωστόσο, ο προγραμματιστής Adrian Rudomin είχε άλλα σχέδια για την υπερσύγχρονη έπαυλη του στην οδό Chantilly.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μεξικό, ο Rudomin αγόρασε το οικόπεδο μαζί με τον γιο του Diego το 2018. Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, οι δυο τους ξόδεψαν “δεκάδες εκατομμύρια δολάρια” για την κατασκευή της κατοικίας, η οποία τώρα κυκλοφορεί στην αγορά για 35,6 εκατομμύρια δολάρια.

Το εντυπωσιακό ακίνητο των 1.720 τετραγωνικών μέτρων, γνωστό ως “El Canto del Agua” ή “The Song of Water”, παίρνει στοιχεία από την αρχιτεκτονική των Μάγια, των Αζτέκων και την προκολομβιανή αρχιτεκτονική της κεντρικής Αμερικής.

Η κατοικία περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και διαθέτει γυάλινους τοίχους ώστε να δένει άψογα με το τοπίο της Καλιφόρνια. Στο εσωτερικό της χρησιμοποιήθηκαν φυσικά οργανικά υλικά και φωτεινά, τολμηρά χρώματα.

Διαθέτει κουζίνα με νησίδα από κόκκινο ξύλο που προήλθε από τα τροπικά δάση της Βραζιλίας και ιταλικά χειροποίητα ντουλάπια, πολλούς χώρους καθιστικού, ένα εντυπωσιακό μπαρ με γυάλινη κάβα 1.000 μπουκαλιών και έναν επαγγελματικό κινηματογράφο 20 θέσεων.

Στον επάνω όροφο υπάρχει η κυρίως σουίτα, η οποία περιλαμβάνει δύο μεγάλες walk-in ντουλάπες, ένα καθιστικό, ένα ιδιωτικό γραφείο, ένα τζάκι διπλής όψης, και ένα αίθριο μεταξύ άλλων. Συνολικά η κατοικία διαθέτει 10 υπνοδωμάτια.

Στον τελευταίο όροφο υπάρχει χώρος ηλιοθεραπείας και ένα γυμναστήριο που διαθέτει μπάνιο ρωμαϊκού στιλ, ενώ στην πίσω αυλή, την οποία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει μία όαση, υπάρχει μια πισίνα υπερχείλισης με βεράντα που τονίζεται από καταρράκτες, ένα κεντρικό τζάκι και ένα υδρομασάζ.

Πηγή:perpetual.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…